FOTO Djed Božićnjak i Moto Mrazovi dijelili poklone u Slatini, ministar Tolušić prodavao kuhano vino

Jučer (nedjelja), točno u 18 sati, u gradski paviljon stigao je Djed Božićnjak u pratnji Moto Mrazova iz Moto kluba Speed Slatina s puno darova za svu djecu sa slatinskog područja koja su se u to vrijeme u pratnji svojih roditelja, baka i djedova, našla u središnjem slatinskom gradskom parku.

Ovu hvale vrijednu akciju darivanja djece potakao je prošle godine vlasnik vinarije Stari podrum iz Slatine, Ivan Halas, a nastavila se i ovu godinu. Cijeli se prosinac u kućici vinarije Stari podrum na Adventskom sajmu prodavalo kuhano vino po simboličnoj cijeni od 5 kuna, te prikupljale donacije, sve s ciljem kupovine poklona djeci. Akciji se prošlu nedjelju pridružio virovitičko-podravski župan Igor Andrović, a ove je nedjelje kuhano vino prodavao ministar poljoprivrede i potpredsjednik Vlade RH Tomislav Tolušić.

IMG 2407 kopija Custom

Prikupljena financijska sredstva od prodaje kuhanog vina, koje je donirao Ivan Halas, preusmjerena su za kupovinu poklona, a djeci je djedica podijelio 621 poklon.

– Veliko hvala svima koji su sudjelovali u ovoj našoj akciji i pridonijeli tome da djeca dobiju poklone od Djeda Božićnjaka. Veliko hvala našim volonterkama, a osobito županu Igoru Androviću i ministru Tomislavu Tolušiću, koji su u svoje slobodno vrijeme nesebično došli podržati našu akciju – zahvalio se vlasnik vinarije Stari podrum, Ivan Halas.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”499349″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content