FOTO Školski sportski savez VPŽ uručio opremu školskim sportskim društvima

Školski sportski savez Virovitičko-podravske županije uručio je danas (petak) sportsku opremu školskim sportskim društvima koja su financirana sredstvima Središnjeg državnog ureda za šport.

Školski sportski savez VPŽ aplicirao je na natječaj za sufinanciranje športskog programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2018. godini i dobio potporu od 80.000 kuna te sa svojim sredstvima od 20.000 kuna, Školskog sportskog saveza VPŽ, odnosno Virovitčko-podravske županije kupljena je oprema za 26 Školskih sportskih društava.

IMG 0753 1

Svako društvo dobilo je komplet dresova i markirnih majica, vortexe te nogometnu, košarkašku, odbojkašku i rukometnu loptu.

To je ukupno 390 kompleta dresova s otisnutim brojem i logom Središnjeg državnog ureda za šport.

IMG 0766

Predsjednik Školskog sportskog saveza VPŽ Saša Topić prof., danas (petak) je uručio dresove predstavnicima škola i ravnateljima.

-Izuzetno smo zahvalni i mislim da je svakoj školi ovakva pomoć dobrodošla. Već smo razmišljali o novom kompletu dresova jer su dresovi koje trenutno imamo već “potrošeni” od silnih natjecanja na kojima sudjelujemo i ova današnja donacija stigla je u pravi tren – rekao je Krum Stevanovski, učitelj Tjelesne i zdravstvene kulture u Osnovnoj školi Vladimir Nazor, u Virovitici.

IMG 0760 1

-Još jednom se zahvaljujem Školskom sportskom savezu VPŽ, Dori Međimorec i Saši Topiću koji su se potrudili osigurati sportsku opremu koja će nam puno pomoći, a ujedno se nadam i još boljim uspjesima u 2019. godini – zaključio je Stevanovski.

(www.icv.hr, dm, ts, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”498943″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content