GLAZBA, PLES I VATROMET Evo gdje možete dočekati Novu godinu na otvorenom

Diljem naše županije večeras (ponedjeljak) možete dočekati novu, 2019. godinu na otvorenom. Proslavite najzanimljiviju noć u godini pod zvijezdama u dvorištu Palače Pejačević.

Uživajte u rasplesanoj atmosferi, kuhanom vinu i veselim zvucima Megasound benda. Okupljanje započinje u 23 sata, a u ponoć će virovitičko nebo krasiti predivan vatromet kojega je za vas osigurao Grad Virovitica. Kucnite se uz čašicu šampanjca te si poželite mnogo uspjeha u novoj, 2019. godini.

Veseo i raspjevani doček održat će se u Suhopolju, na centru, ispod sata. Okupljanje započinje od 23 sata, a posjetitelje očekuje vesela atmosfera, glazba i piće.

Pitomača će novu godinu tradicionalno održati na Trgu kralja Tomislava. Program započinje u 23 sata, a za svirku je zadužen Tamburaški sastav Ledina.

Večernja proslava na Trgu Kralja Tomislava u Slatini kreće u 23 sata, a posjetitelje će zabavljati Tamburaški sastav Kočije.

Doček nove godine na središnjem gradskom trgu u Orahovici započinje u 22 sata, a posjetitelje će zabavljati sastav Zlatne strune. (www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content