Marin Čavić: “Nama igračima neopisivo je lakše kada čujemo huk i podršku s tribina”

NERJEŠIVA ENIGMA ZA PROTIVNIČKE OBRANE

Krilni napadač Papuka zablistao u jesenskom dijelu i doveo Orahovčane na sam vrh

Nogometna četvrtoligaška jesen na području Virovitičko-podravske županije definitivno je u znaku orahovačkog Papuka. Papuk je u ljetnoj stanci okupio gotovo potpuno novu momčad i na kraju više nego zasluženo osvojio naslov jesenskog prvaka.

Jedan od onih koji je dao ponajveći obol u ovoj priči povratnik je u Papukove redove iz drugoligaša – Hrvatskog Dragovoljca, sjajni 22-godišnji Marin Čavić. Marin je najbolji strijelac klubova u 4. ligi s područja VPŽ. Tijekom cijele jeseni bio je nerješiva enigma za protivničke obrane što mu je, prema ocjenama u Virovitičkom listu, donijelo titulu najboljeg igrača polusezone.

-Što reći? Osjećaj je, naravno, odličan. Ja sam davao sve od sebe na terenu, ali isto tako radio je i svaki moj suigrač. Da, zabio sam dosta pogodaka, ali to je najmanje bitno. Bez dobre ekipe ne bih postigao takve rezultate. O ekipi sve najbolje, prvi smo, to ipak sve govori. Sjajna smo klapa, radi se o iznimno kvalitetnim i karakternim  igračima i zapravo je prelijepo biti dio ovog kolektiva. Upravo zbog toga, sve što ja postignem, zasluga je ekipe, mi smo jedno – istaknuo je Marin koji je, kako je već rečeno, u ljeto iz Dragovoljca ponovno došao u svoj Papuk.

Papuk Čazma 6 Custom

BORBA ZA NASLOV

Pitali smo Marina što ga je ponukalo da se vrati iz drugoligaške sredine.

– Jednostavno, Dragovoljac nogometašima ne daje dovoljno. Uvjeti su loši, posebno financijski. Nema nikakve profesionalnosti ni napredovanja i zato sam se vratio. Papuk je moj klub, brzo smo se dogovorili i pokazalo se da sam napravio pravi potez, igram u jako dobroj formi i u sjajnoj ekipi, a što je najvažnije, sretan sam, kako u klubu, tako i na terenu – kaže Čavić.

Na proljeće će predvoditi Papuk u borbi za naslov prvaka i to mu je glavna preokupacija, a o budućnosti još ne razmišlja.

Marin Čavić e1541151776890

– Rano je još razmišljati o bilo čemu, a iskreno nema ni potrebe. Za sada sam u Papuku i ne mogu reći da imam nešto drugo u planu. Ali nikad se ne zna kakva se prilika može pojaviti. Bitno je samo dobro se pripremiti i biti zdrav, a sve ostalo već će nekako doći. Što se tiče proljetne polusezone, igra je dobra i važno je da nastavimo u tom ritmu. Svi jedva čekamo početak priprema, nadam se da ćemo se svi s odmora vratiti zdravi i spremni. Pozivam orahovačku publiku i sve one koji vole Papuk da nas u proljeće još više podrže jer nam puno znači taj “12. igrač” na terenu, nama igračima neopisivo je lakše kada čujemo huk i podršku s tribina – zaključio je Marin Čavić.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content