Marko Zelenika novi je predsjednik Mladeži HDZ-a Virovitičko-podravske županije

Novi predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Virovitičko-podravske županije je Marko Zelenika iz Virovitice, odlučeno je na Izbornoj skupštini koja je održana u petak 30. studenog. Uz predsjednika, izabrani su i novi članovi Županijskog i Nadzornog odbora.

Dosadašnji predsjednik Milan Krmpotić podnio je izvješće o radu za razdoblje od 2014. do 2018. godine zahvalivši svim članovima na aktivnom angažmanu, na novim prijateljstvima i poznanstvima, uspomenama, kao i izbornim pobjedama kojima je Mladež HDZ-a dala velik obol.

IMG 0865

A aktivnosti je bilo mnogo, od volonterskog angažmana tijekom izbornih kampanja do organizacije i sudjelovanja u raznim humanitarnim akcijama kako bi se pomoglo potrebitim sugrađanima. Tu je i tradicionalna podjela maslinovih grančica za Cvijetnicu, pisanica za Uskrs, a uvijek su se sjetili i zaljubljenih na Valentinovo te bližnjih koji nisu više nisu s nama uoči blagdana Svih svetih.

Tijekom podnošenja izvješća o radu, Milan Krmpotić posebno je zahvalio predsjedniku Županijskog odbora HDZ-a VPŽ Josipu Đakiću, dopredsjedniku Tomislavu Tolušiću te predsjedniku Gradskog odbora HDZ-a Virovitice Ivici Kirinu na svoj podršci i savjetima, a posebno iskustvu koje je stekao.

Novi predsjednik Marko Zelenika istaknuo je kako mu je čast biti na čelu najorganiziranije i najbolje organizacije Mladeži HDZ-a te da će nastaviti raditi istim entuzijazmom i motivacijom, a Mladež će i dalje biti pokretač i nositelj brojnih aktivnosti u zajednici.

IMG 0854Mladima su na njihovom angažmanu i doprinosu zahvalili i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a VPŽ, saborski zastupnik Josip Đakić te predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Virovitice i gradonačelnik Ivica Kirin ujedno poželjevši mnogo uspjeha u radu novom vodstvu Mladeži.

Novoizabrani članovi Županijskog odbora Mladeži HDZ-a VPŽ: Berislav Androš, Mirela Krmpotić, Manuela Mališ, Mario Đurinić, Božica Blažević, Ivana Groman, Vivien Svirkovska, Mato Krizmanić, Mateja Horvat, Josip Najcer, Renato Giba, Hrvoje Roštaš, Franjo Knežević, Edita Vidak, Antonio Rastija, Marijo Komar, Marko Posavec, Josip Mareković, Slaven Kožar, Roko Perić, Ivan Đurđević, Toni Petrović, Tomislav Kožnjak, Petra Ratajec, Dario Erhatić, Nataša Đurčević, Kristina Jug, Jurica Kiris, Ivona Pankaz, Kristijan Jelenčić, Ivan Gribl, Tamara Prelog i Robert Teskera.

Novoizabrani članovi Nadzornog odbora: Ivana Strupar, Marija Ilakovac, Natalija Neugebauer, Mario Grgurić i Alen Brođanac. (hdz-vpz.com)

IMG 0875

[g-gallery gid=”493862″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content