MLADI PODUZETNICI Publiku upoznali kako pokrenuti posao i opstati na tržištu

Savjet mladih grada Virovitice u utorak je održao panel raspravu na kojoj je okupio pet mladih poduzetnika koji su s prisutnima podijelili svoja poslovna iskustva. Panelisti Ivan Đurđević iz Autodijelova Đurđević, Daria Klimek iz Poklon galerije Ad Astra, Tomislav Martinušić iz Standinga, Sanja Mijac gastroblogerica “Domaćica” i Dunja Milinović iz Kozmetičkog salona Ideal odvažili su se i pokrenuli vlastiti posao.

IMG 20181211 180820

Ovi mladi poduzetnici govorili su o zavrzlamama s kojima su se susreli, o svojim počecima i trenutnom stanju u poslovanju, kao i planovima za budućnost.
– Ova panel rasprava organizirana je s ciljem da mladim ljudima približi ideju pokretanja svog posla, da vide kako funkcionira poslovanje, sam početak osnivanja i svakodnevnog rada. Cilj je prikazati da svatko može uspjeti u onome što želi i zamisli te da ovi poduzetnici služe kao primjer mladih osoba koji su uspjeli u toj zamisli – rekla je Mirela Krmpotić, predsjednica Savjeta mladih grada Virovitice. (www.icv.hr, ml; foto: M. Lukačić)
[g-gallery gid=”496573″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content