NA KIOSCIMA Potražite posebno, blagdansko izdanje Virovitičkog lista

Poštovani i dragi čitatelji,

Iza nas je još jedna važna i sadržajna godina, puna događaja, iskustava i ljudskih priča koje su postale dijelom naših života. U ovom blagdanskom izdanju, u 3139. broju, donosimo vam izbor događaja, projekata i ljudi koji su obilježili 2018. godinu s područja cijele Virovitičko-podravske županije i o kojima ste priliku imali čitati i čuti i putem našeg portala www.icv.hr te Županijskog radija Virovitice.

Za sve nas ovo je bila posebna godina jer smo u njoj obilježili čak 65. obljetnicu postojanja Virovitičkog lista, našeg cijenjenog tjednika, koji je danas u biranom društvu od samo tridesetak lokalnih listova u Hrvatskoj i koji uspješno odolijeva izazovima suvremenog vremena i oštroj konkurenciji elektroničkih medija.

Već punih 65 godina generacije rastu s Virovitičkim listom, oblikuju se i informiraju, što nas iskreno raduje. Tu radost dijelimo s vama, dragi naši čitatelji, sa željom da blagdane provedete u krugu svojih najmilijih, čija blizina grije srce i stvara vrijednosti koje ne blijede.

Sretan i blagoslovljen Božić i novu 2019. godinu želi vam vaš Informativni centar Virovitica: Virovitički list, Radio Virovitica i portal icv.hr.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content