NAJBOLJE OD SPORTA IZ 2018. GODINE Virovitičke mažoretkinje postale europske prvakinje

VELIKI USPJEH NATAŠE KRANJEC I NJEZINIH DJEVOJAKA I DJEVOJČICA

Virovitičke mažoretkinje sudjelovale su na Europskom prvenstvu mažoretkinja (cijeli članak ovdje) koje se održavalo u Pragu (Češka) od 5. do 8. srpnja 2018. godine. Sudjelovalo je ukupno 11 zemalja, a u samo prva dva dana otplesano je više od 600 koreografija.

Kadetkinje i juniorke virovitičkih mažoretkinja natjecale su se u ukupno 12 kategorija i ostvarile izvrsne rezultate. U 11 godina postojanja Udruge virovitičkih mažoretkinja te sudjelovanja svake godine na Europskim prvenstvima, konačno je došla medalja i to ona najsjajnija. Virovitičke juniorke Marcela Miščević, Petra Bubnjić, Noa Sever, Vanessa Maurović i Lorena Podgornik, koje su ujedno i državne prvakinje, postale su europske prvakinje u kategoriji mini formacija sa zastavama.

36682149 1755813304498830 1990841199962882048 n Custom 1

Nakon titula državnih prvakinja koje virovitičke mažoretkinje svake godine potvrđuju na državnim prvenstvima, medalja na međunarodnim natjecanjima i festivalima, ova medalja i titula europskih prvakinja poseban je odraz truda, rada, volje i ljubavi svih djevojaka i djevojčica. Sve koreografije napravila je i uvježbala trenerica, ujedno i predsjednica Udruge, Nataša Kranjec.

-Iznimno sam ponosna na svaku svoju djevojčicu i djevojku, koje na svakom natjecanju daju najbolje od sebe, a to pokazuju i naši rezultati. Ovo što smo zajedno napravili na ovom Europskom prvenstvu u Pragu neopisivo je i nema riječi kojima bih opisala njihovu i svoju sreću nakon ostvarenih rezultata. Svaka njihova suza, bol, rad, ljubav, volja – sve se vratilo tog 6. srpnja u 22.30 sati kada su nas proglasili europskim prvakinjama i kada je za moje djevojke i djevojčice zasvirala Lijepa naša usred Praga. Hvala i roditeljima koji su omogućili da djeca odu na natjecanje i koji su uvijek tu za nas, jer da njih nema, teško bi ostvarivali sva ova putovanja i odlaske na natjecanja – poručila je trenerica Nataša Kranjec.

(www.icv.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content