NOVI REDIZAJN KIA SPORTAGEA – Stvoren za uživanje u putovanju, a ne samo za prijevoz do destinacije

Novi Kia Sportage donosi Vam i više nego što očekujete. Više zapanjujućeg dizajna. Više najmodernijih tehnologija. Više naprednih značajki koje poboljšavaju udobnost i sigurnost putnika. Sve u svemu, više razloga za izaći i iskoristiti baš svaki dan. Donosi Vam potpuno novi svijet – živjeti istraživački, odvažiti se na avanturu, putovati daleko i ne tako daleko te usput pronalaziti nove avanture i nova mjesta. S mnoštvom inovacija, neupitnim stilom i udobnošću koja poziva na uživanje, novi Sportage savršen je automobil za učiniti baš svako putovanje nezaboravnim.

Nova definicija profinjenosti.

S novim atraktivnim Kia Sportageom ostavit ćete dojam bez da kažete i jednu riječ. Njegov vanjski dizajn prepoznatljiv je po odrješitom bočnom profilu, mišićavom stavu i izraženom prednjem i stražnjem dijelu. Oblikovana prednja maska s prepoznatljivim Kia rešetkama, Stportagea čini nepogrešivo sportskim. Detalji poput dojmljivih stražnjih svjetla zaokružuju njegov elegantan stil.

kia moslavac 11

Nećete samo vidjeti razliku, osjetit ćete ju.

U novom Kia Sportageu osjećat ćete se vrlo uključenim. Njegova je unutrašnjost puna mekanih materijala, modernih tehnologija i s velikom pažnjom posvećenom svakom detalju, još je ugodnija nego što ju zamišljate. Novi ergonomski kokpit potpuno je orijentiran na vozača – sa svim svojim značajkama savršeno postavljenim za jednostavno korištenje i laku uočljivost. Dok se gornji dio ploče s instrumentima nalazi na oku povoljnoj razini, donji – upravljački dio, smješta sve što Vam je potrebno na dohvat ruke. Sve ovo Sportagea čini savršenom kombinacijom inovacija, udobnosti i dizajna svjetske klase.

kia moslavac 7

Novi Kia Sportage za cilj ima učiniti svako od Vaših putovanja jednostavnim i bezbrižnim. Iz tog razloga dolazi s mnoštvom naprednih tehnologija i inovacija koje će Vam pomoći doći do Vašeg odredišta, bez i najmanjeg stresa. Sportage će Vam pomoći ostati unutar ograničenja brzine i poboljšati vidljivost na cesti te olakšati parkiranje. Nudi Vam punu pomoć, cijelim putem. Sportage dolazi s high-tech bi-xenonskim farovima s dinamičnim svjetlima, stražnjom kamerom, Smart Parking Assist i High Beam Assist sustavom, bežičnim punjačem, 4,2-inčni TFT-LCD zaslonom i brojnim drugim značajkama koje će Vašu vožnju učiniti ugodnijom i jednostavnijom nego ikad.

Inteligentni motori. Pametne tehnologije.

Dizajnirani kako bi osigurali performanse i praktičnost Vašeg vozila, posve novi Kia Sportage motori jednako su impresivni kao što ih zamišljate. Možete birati iz široke lepeze snažnih benzinskih i dizelskih motora, uključujući i novi moćan 1.6 turbo GDi benzinski motor, dostupan uz GT Line. Kada je riječ o prijenosu, izbor je jednako širok uz sofisticirane, visokokvalitetne i napredne tehnološke opcije. No, bez obzira na koji se izbor odlučili, možete biti sigurni kako će Vam Vaš Sportage ponuditi okretnu, glatku i štedljivu vožnju.

kia moslavac 10

Kia za sve svoje nove modele vozila osigurava 7 godina jamstva!

7 godina na sve modele i cijelo vozilo
7-godišnje jamstvo vrijedi za sve nove Kije i za cijelo vozilo. Iz jamstva je isključen potrošni materijal, a neke dijelove jamstvo pokriva određeni period vremena jer imaju prirodni vijek trajanja.

7 godina najdužeg tvorničkog jamstva u Europi
Kijino 7-godišnje tvorničko jamstvo najdulje je u Europi u odnosu na sve druge proizvođače, vrijedi na cijelo vozilo, 7 godina ili do 150.000 prijeđenih kilometara, prve 3 godine bez ograničenja kilometara.

7 godina zbog vrhunske kvalitete
7-godišnje jamstvo odraz je visoke kvalitete Kia vozila koje u skladu s najvišim europskim standardima proizvode u njihovoj europskoj tvornici u Slovačkoj Žilini.

7 godina manjih troškova održavanja
Kijino tvorničko jamstvo vrijedi 7 godina na cijelo vozilo, zato je održavanje jeftinije nego kod drugih automobilskih proizvođača

7 godina sigurnosti i bezbrižnosti
U 7 godina većina vozača prijeđe dovoljno kilometara da bi mogli napraviti jedan krug oko zemlje. Tvorničko jamstvo vam omogućava da bezbrižno putujete.

7 godina prenosivih na nove vlasnike
Kijino jamstvo prenosivo je na druge vlasnike vozila, ako je bilo servisirano u skladu s Kijinim zahtjevima. Uz jamstvo koje vrijedi i prilikom prodaje, povećava se vrijednost vozila.

Novi redizajnirani Kia Sportage, s financiranjem uz 0% kamatu, možete pronaći u salonu Auto Moslavac u Virovitici. Auto Moslavac je ovlašteni zastupnik za prodaju i servisiranje KIA vozila. Na površini od 2.500 m² prostire se salon automobila, automehaničarska i vulkanizerska radionica i auto-praonica. Nude potpunu uslugu za vozila iz Kia programa te usluge servisa za sve ostale marke automobila.

Auto Moslavac
Županjska 1, 33000 Virovitica
tel. 033/727-043

Radno vrijeme:

Prodaja
Pon – Pet: 07:30 – 17:00
Subota: 08:00 – 12:00
Servis
Pon – Pet: 07:30 – 16:00
Subota: 08:00 – 12:00

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content