Od zadnje sjednice Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, Županija i VIDRA su prijavili 106 projekata vrijednih 35 milijuna kuna

-Od zadnje sjednice Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, Virovitičko-podravska županija i VIDRA ukupno su prijavile 106 projekata vrijednosti 35.392.701 kuna. Trenutno se u provedbi nalazi njih 202 u vrijednosti 96.513.354 eura – u svom je izlaganju naglasio virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Doznalo se i kako je projekt Centar za istraživanje i razvoj u mljekarstvu u fazi pripreme javne nabave. Očekuje se prijava za projekt “Kuća čaja – oaza mira” te Turističko rekreacijski centar Orahovica. Za projekt Centar za kulturu zdravlja očekuje se aspis ograničenog poziva. U budućnosti se planiraju novi projekti vezani za budući Razvojni sporazum II. (Geotermalna istraživanja, Edukativno distributivni centar, Centar za IT i robotiku, te Energetski centar) koje Virovitičko-podravska županija planira prijaviti za financiranje projektno tehničke dokumentacije. Ukupna vrijednost planiranih projekata iznosi 10 milijuna kuna.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content