ODIGRAN 5. TURNIR ULICA U MIKLEUŠU Borik najuspješnija ulica, najbolji igrač i strijelac Hrvoje Ibričić

U sportskoj dvorani Osnovne škole Mikleuš, u organizaciji Nogometnog kluba Mikleuš, a pod pokroviteljstvom Općine, održan je tradicionalni 5. turnir ulica.

Sudjelovalo je ukupno šest momčadi postavljene u dvije skupine po tri. Prvaci skupina igrali su finale, a drugoplasirane momčadi utakmicu za treće mjesto. U finalu je momčad ulice, odnosno mjesta Borik bila bolja od ekipe kombinacije ulica Školske i Ivana plemenitog Zajca, a treće mjesto pripalo je Ulici Nikole Šubića Zrinskog.

Druoplasirana ekipa kombinacije Školska i Ivana pl Zajca 2 Custom
Drugoplasirana ekipa kombinacije Školska i Ivana pl. Zajca // foto: D. Trupina

Titulu najboljeg igrača turnira i strijelca sa sedam pogodaka ponio je Hrvoje Ibričić iz Borika dok je najboljim vratarom proglašen Robert Škulj iz Školske/Ivana plemenitog Zajca.

-Ovo je jedan turnir na koji smo svi ponosni jer je riječ prije svega o prelijepom sportskom druženju u kojem svi uživamo u nogometu i pokazujemo kako sport i nogomet moraju samo spajati ljude. Hvala NK Mikleušu na organizaciji, svim igračima, publici i sucima koji su bili dio ove sportske priče i siguran sam da će ovaj turnir trajati godinama. Naravno da je Općina dala puno podršku i pokroviteljstvo jer smo ponosni na svoje sjajne sportaše i odlične ljude – rekao je načelnik općine Mikleuš Milan Dundović.

IMG e6e6f8a47cc098e5c103d4b6dc52db73 V Custom

Sve utakmice odsudio je dvojac Hrvoje Selenić i Mario Gebaj. Mikleuš je ovim turnirom pokazao svu čar nogometa i sporta, a cijela priča je završila zajedničkim domjenkom i druženjem.

(www.icv.hr, vg)

[g-gallery gid=”500418″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content