OTVORILI I TRGOVINU Pčelarska obitelj Balint još bliža kupcima, osim meda nude pčelarsku opremu i druge domaće proizvode

Već dvadeset godina virovitička obitelj Balint bavi se pčelarstvom, a ovog su tjedna svoje poslovanje podigli na novu razinu – otvorili su trgovinu Pčelarstvo Balint Vesna. Vlasnica obrta, Vesna Balint, ističe kako je ovo bio korak koji su kao obitelj odlučili da je vrijeme da naprave.

– Već dugi niz godina posjećujemo sajmove na kojima predstavljamo svoje proizvode koje smo, do sada, prodavali na kućnom pragu. Tako smo došli na ideju da otvorimo trgovinu. Iskoristila sam državnu potporu za samozapošljavanje i evo nas sada ovdje – s osmjehom govori Vesna.

MG 1146

Naime, čitava obitelj sudjeluje u radu s i oko pčela, a uz domaći med na kojemu temelje svoju proizvodnju, bave se i proizvodnjom ostalih pčelinjih proizvoda kao što su propolis, pelud, vosak, matična mliječ te med u saću. Med obitelji Balint nosi znak „Med hrvatskih pčelinjaka“ koji je dokaz njegove kvalitete.

Osim što će kupcima omogućiti kupovinu izvrsnog, kvalitetnog i nagrađivanog meda, Pčelarstvo Balint svojom ponudom razveselit će i sve pčelare u ovom dijelu Hrvatske, a možda i šire. Naime, u svojoj ponudi imat će različit pčelarski pribor, zaštitnu opremu i niz potrebnih alata za bavljenje pčelarstvom.

– Trenutno nam je stigao dio pčelarske opreme, za sada imamo plastične podnice za skupljanje peluda, matične rešetke, dok će nam ostatak doći poslije Nove godine – govori Vesna B. objašnjavajući kako su do sada svi pčelari, kao i oni, opremu bili prisiljeni tražiti izvan granica Hrvatske.

MG 1166

– Uvoznici smo kvalitetne, provjerene na našim pčelinjacima, plastične opreme TEHNOPLAST GLIGORIJEVIČ za pčelarstvo koje trenutno nema nigdje osim kod nas pa se nadam da ćemo uz svu opremu koja će nam biti u ponudi, kao što su okviri, različite spojnice, zaštitna odjela i brojna druga oprema, olakšati poslovanje pčelarima s našeg, ali i šireg područja – istaknula je Vesna B.

U svojoj trgovini, osim domaćeg meda, nude i slatke poklon pakete u ručno izrađenim drvenim kutijama. Isto tako, u ponudi imaju i proizvode ostalih domaćih proizvođača. Tu je brašno iz „Dedinog mlina“, „Harmund“ likeri te bućino ulje OPG-a Davor Špoljar i „Giachin“ maslinovo ulje.

MG 1158

Povodom otvorenja trgovine i nadolazećih blagdana Pčelarstvo Balint Vesna nagrađuje svoje kupce slatkim nagradama. Za svaku kupovinu imate pravo sudjelovati u nagradnoj igri čije će izvlačenje biti u subotu, 22. prosinca.

Posjetite trgovinu Pčelarstvo Balint Vesna u Bečkoj ulici 10 u Virovitici. Ponudu možete pogledati i na njihovoj Facebook stranici, putem koje možete i naručiti svoju teglicu meda.

Radno vrijeme trgovine
pon-petak 8-16 sati
sub 8-13 sati
(promo)
[g-gallery gid=”497281″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content