Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte projekcije: “ASTERIX: Tajna čarobnog napitka”, “Aquaman” i “Smrtonosni strojevi”

Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte tri projekcije:

AQUAMAN – 14.12. u 19:00h i 15.12. u 19:30h

Izvorno ime: Aquaman
Redatelj: James Wan
Žanr: Akcijski, avantura, SF
Uloge: Jason Momoa, Amber Heard, Nicole Kidman
Trajanje filma: 143 minuta
Godina: 2018
Država: SAD
Sadržaj filma: AQUAMAN otkriva priču u kojoj mladi Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod. Uz Jasona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još nemali broj fantastičnih glumaca. Ocean Mastera glumi Patrick Wilson, Amber Heard glumi kraljicu mora Meru, a Willem Dafoe je Aquamanov saveznik, Vulko. Dobitnica nagrade Oscar® Nicole Kidman glumi kraljicu Atlannu, dok je Temuera Morrison preuzeo ulogu Aquamanovog oca.

SMRTONOSNI STROJEVI 15.12. u 17:00h

smrtonosni strojevi
Izvorno ime: Mortal Engines
Redatelj: Christian Rivers
Žanr: epska avantura
Uloge: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery
Trajanje filma: 128 minuta
Godina: 2018
Država: Novi Zeland, SAD
Sadržaj filma: Proslavljeni redatelj Gospodara Prstenova i Hobita, Peter Jackson vraća se na velika platna ovog puta kao scenarist, na autorskom zadatku udružen sa suprugom Fran Walsh te Philippom Boyens. Tisuće godina nakon što su kataklizmički događaji izbrisali civilizaciju kakvu danas poznajemo, čovječanstvo se prilagodilo novonastalim uvjetima i razvio se novi način života. Gigantski mobilni gradovi sada haraju Zemljom u obliku smrtonosnih strojeva i gospodare manjim naseljima, osvajajući predio po predio. Tom Natsworthy (Robert Sheehan), iz londonskog Lower Tier-a, uslijed susreta s opasnim bjeguncem Hesterom Shawom (Hera Hilmar), nalazi se u borbi za vlastiti opstanak. Neočekivani dvojac čiji se putevi nikada nisu trebali sresti, spoj je potpunih suprotnosti koje čine nevjerojatan savez, predodređen da promjeni tijek budućnosti. Smrtonosni strojevi zapanjujuća je nova epska avantura, nastala u režiji majstora specijalnih efekata, Oscarovca Christiana Riversa (King Kong), a prema istoimenoj, nagrađivanoj književnoj sagi iz 2001., pisca Philipa Reevea. U producentskom timu, uz izvršne producente Boyensa i Kena Kaminsa (Hobit trilogija), i druga su poznata imena poput Zanea Weinera (Hobit trilogija), Amande Walker (Hobit trilogija), Deborah Forte (Goosebumps), te Walsha i Jacksona.

ASTERIX: Tajna čarobnog napitka – 16.12. u 15:00h

Izvorno ime: Asterix: The Secret of the Magic Potion
Redatelj: Alexandre Astier, Louis Clichy
Žanr: animirani
Uloge:
Trajanje filma: 105 minuta
Godina: 2018
Država: Francuska
Sadržaj filma: TAJNA ČAROBNOG NAPITKA je nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobjedivih junaka koji pred veliko platno dovode cijelu obitelj. U ovoj priči Čudomix odlučuje da je vrijeme za osiguranje budućnosti sela te zajedno s Asterixom i Obelixom kreće u potragu za mladim druidom kojemu može prenijeti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content