POČETAK IZVRSNE PRIČE Isprobali smo potpuno novi Kia Ceed

Ako uživate u svakoj vožnji, pozvani ste. Ako želite biti dio zabave, govorimo istim jezikom. I ako mislite kako bi dinamičan stil trebao biti kombiniran s dinamičnom vožnjom, pronašli ste pravo vozilo za sebe.

Novi Kia Ceed zaokupio je našu pažnju u tren oka: samopouzdani izgled, dvoslojna prednja rešetka uokvirena punim LED prednjim svjetlima i LED dnevnim svjetlima u obliku kocki leda, kromirani prozorski okviri i Michelin sportske gume na 17″ aluminijskim naplatcima. Novi Ceed ima sve što će unijeti zabavu u Vašu vožnju!

Koliko je udoban i prostran uvjerili smo se i sami – u novi Kia Ceed stane čak pola naše redakcije!

kia moslavac 1

[g-gallery gid=”487569″]

 

Otmjeno i intuitivno u jednakoj mjeri.

U Ceedu je sve dizajnirano za vozača: vodoravni položaj instrumentalne ploče stvara laganu i prozračnu atmosferu. Takav osjećaj prostranosti u skladu je s odgovarajućim mekanim površinama koje povećavaju visokokvalitetan osjećaj unutrašnjosti. Izuzetan stil povezan je s inovativnim tehnologijama koje uključuju 8-inčni zaslon osjetljiv na dodir s navigacijskim sustavom i automatskim klima uređajem.

U novom Kia Ceedu, tehnologija je bez premca.

Odaberite svoje odredište uz pomoć navigacijskog sustava s 8-inčnim zaslonom koji ima 7-godišnje ažuriranje karata kako biste uvijek imali potrebne informacije. Upravljajte funkcijama uz pomoć integriranog glasovnog prepoznavanja te koristite Bluetooth za svu svoju glazbu i pozive. Ceed dolazi s JBL Premium zvučnim sustavom, bežičnim punjačem za mobitel, priključcima za USB i AUX, grijanim upravljačem, pametnim ključem i nizom drugih značajki koji će vašu vožnju učiniti nezaboravnom.

kia ceed my19 interior dashboard 12860 73350
Foto: moslavac.kia.hr

Miran um ključ je za uživanje u vožnji.

Zato novi Kia Creed dolazi s inovativnim značajkama i sofisticiranom tehnologijom kako bi osigurao najveću moguću sigurnost za sve putnike u vozilu. Upozorenje o mrtvom kutu i pomoć pri promjeni trake, radarski tempomat s funkcijom Stop & Go, samo su neke od značajki koje vam Kia Creed nudi. Novi Creed skida težinu s Vaših ramena, pomaže Vam izbjegavati prometne gužve, pomaže pri parkiranju, osigurava jasnije svjetlo u kutovima noću, automatski mijenja duga i kratka svjetla kako bi izbjegli zasljepljivanje drugih vozača, posjeduje kameru za vožnju unazad. Creed se brine kako biste mogli izbjeći opasnost.

Očekujte više. Uživajte više.

Ako želite istražiti novi teritorij, došli ste na pravo mjesto. Novi Kia Ceed nudi odlučne, dinamične motore koji odgovaraju Vašem ukusu. Izaberite između moćnih benzinskih modela i učinkovitih dizelskih motora u rasponu od 100 KS do 140 KS, u kombinaciji s ručnim mjenjačem ili dvostrukim kvačilom sa 7 stupnjeva prijenosa za osjetljivost mjenjača i učinkovitost vožnje. Svi pogonski sklopovi su pročišćeni sniženim razinama emisijama CO2. Dok su filteri za čestice benzina standardni na svim benzinskim motorima s turbo punjačima, dizelski modeli opremljeni su naprednim selektivnim sustavom katalitičke redukcije. Motori također mogu biti opremljeni Eco paketom koji sadrži aktivni prigušivač zraka iza prednje rešetke. Tako se smanjuje otpor zraka, a čime se poboljšava učinkovitost goriva i pomaže u smanjenju emisije CO2 te vremenu zagrijavanja motora.

kia moslavac 13

Kia za sve svoje nove modele vozila osigurava 7 godina jamstva! 

7 godina na sve modele i cijelo vozilo
7-godišnje jamstvo vrijedi za sve nove Kije i za cijelo vozilo. Iz jamstva je isključen potrošni materijal, a neke dijelove jamstvo pokriva određeni period vremena jer imaju prirodni vijek trajanja.

7 godina najdužeg tvorničkog jamstva u Europi
Kijino 7-godišnje tvorničko jamstvo najdulje je u Europi u odnosu na sve druge proizvođače, vrijedi na cijelo vozilo, 7 godina ili do 150.000 prijeđenih kilometara, prve 3 godine bez ograničenja kilometara.

7 godina zbog vrhunske kvalitete
7-godišnje jamstvo odraz je visoke kvalitete Kia vozila koje u skladu s najvišim europskim standardima proizvode u njihovoj europskoj tvornici u Slovačkoj Žilini.

7 godina manjih troškova održavanja
Kijino tvorničko jamstvo vrijedi 7 godina na cijelo vozilo, zato je održavanje jeftinije nego kod drugih automobilskih proizvođača

7 godina sigurnosti i bezbrižnosti
U 7 godina većina vozača prijeđe dovoljno kilometara da bi mogli napraviti jedan krug oko zemlje. Tvorničko jamstvo vam omogućava da bezbrižno putujete.

7 godina prenosivih na nove vlasnike
Kijino jamstvo prenosivo je na druge vlasnike vozila, ako je bilo servisirano u skladu s Kijinim zahtjevima. Uz jamstvo koje vrijedi i prilikom prodaje, povećava se vrijednost vozila.

kia moslavac 12

Novi Kia Ceed, s financiranjem uz 0% kamatu, možete pronaći u salonu Auto Moslavac u Virovitici. Auto Moslavac je ovlašteni zastupnik za prodaju i servisiranje KIA vozila. Na površini od 2.500 m² prostire se salon automobila, automehaničarska i vulkanizerska radionica i auto-praonica. Nude potpunu uslugu za vozila iz Kia programa te usluge servisa za sve ostale marke automobila.

Auto Moslavac
Županjska 1, 33000 Virovitica
tel. 033/727-043

Radno vrijeme:

Prodaja
Pon – Pet: 07:30 – 17:00
Subota: 08:00 – 12:00
Servis
Pon – Pet: 07:30 – 16:00
Subota: 08:00 – 12:00
(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content