PRINT STUDIO JEDAN DVA Imaju za vas sve – od kreativne ideje i dizajna do vrhunskog tiska

Print studio Jedan Dva već šest godina uspješno posluje na hrvatskom, ali i stranim tržištima. Iako su na domaćem terenu možda najpoznatiji po svom tisku na majice, bez kojeg ne može proći nijedna maturalna ili momačka večer, danas se ova uspješna tvrtka u Virovitici može pohvaliti desecima proizvoda, među kojima se nalaze i rokovnici, kalendari, pisaći pribor, stalci, promotivni pultovi i zidovi te niz drugih proizvoda.

Za svoje su klijente putem “web shopa” dostupni 365 dana u godini, kaže vlasnik tvrtke Antonio Jurkin, koji ističe kako mu je drago da su tu posvećenost prepoznali i sami klijenti, ali i partneri.

2D8A1928 Medium

PARTNERI IZ CIJELOG SVIJETA

–   Cilj nam je klijentu pomoći u prezentaciji vidljivosti, uz kvalitetnu, brzu i povoljnu uslugu dostupnu svima.

Prilagođavamo se potrebama i željama klijenata. Jedna od naših prednosti je i besplatna usluga dizajna te besplatna dostava za Hrvatsku – ističe A. Jurkin.

Njihov tisak na majice, brošure, časopise, kape, platnene i papirnate vrećice, šalice za kavu, naljepnice, velike Instagram i Facebook okvire te roll up bannere, odnosno displaye, prepoznali su partneri i klijenti ne samo u Hrvatskoj, nego i u zemljama EU, ali i šire.

–   Uspješno poslujemo s našim partnerima iz Austrije, Mađarske, Nizozemske. Ponosni smo na uspješno poslovanje i s tvrtkama i klijentima od Singapura pa sve do Sjedinjenih Američkih Država. Dio partnerskih tvrtki dolazi iz IT sektora, kojima više odgovara konkretno mrežno poslovanje putem web shopa i njegova dostupnost u cijelom svijetu – objašnjava A. Jurkin.

2D8A2767 Medium

SVE VRSTE PLAĆANJA

Ističe da su im u poslovanju prioritet brzina i pristupačna komunikacija s klijentima kojima nude sve vrste plaćanja.

U šest je godina rada tvrtka zabilježila i uspješnu poslovnu suradnju s raznim udrugama, školama, institucijama. Potpisuju tisak školskih listova, časopisa, biltena, bannera, majica i kapa kojima su u suradnji s klijentima dali poseban „vizualan potpis.“

Kao jedan od noviteta u posljednjim dvjema godinama klijentima nude snimanje iz zraka, za poseban doživljaj panorame ili kao trajnu video i foto bilješku važnih događaja u životu.

Print studio Jedan Dva možete pronaći na stranici: jedandva.hr ili im se javiti na kontakt broj 099/700-2008, svaki radni dan od 8-16 sati te ih potražiti na adresi, u samom središtu Virovitice, u Ulici Ljudevita Gaja 9. (promo)

lokacija Medium

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content