“S DRUGE STRANE KATEDRE” Barbara Strapač najavljuje studentsku radijsku emisiju i božićni party

Na Radiju Virovitica pojavila se nova rubrika “Face iz grada, gdje su i što rade?”, a jedna od gošći putem telefonske veze danas (utorak) je bila Barbara Strapač, jedna od tri studentice koje će voditi i uređivati novu emisiju u programu Radija Virovitice, pod nazivom “S druge strane katedre”, a koja se emitira utorkom od 19 sati. Riječ je, naravno o emisiji za studente, ali i emisiji za sve mlade.

-U razgovoru s našom knjižničarkom došli smo na ideju  da napravimo emisiju u kojoj ćemo približiti studentima, ali i svim zainteresiranima studentski život, studentske navike i slično – rekla je Barbara, studentica 3. godine programskog inženjerstva na Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici.

Uz Barbaru, emisiju su osmislile još dvije studentice s viših godina istog fakulteta koje studiraju menadžmentske smjerove, Ivana Vidas i Ivana Poljanac.

-Tako je, dvije kolegice Ivane, ali i treća Ivana, knjižničarka Ivana Vidak – kroz smijeh je dodala Barbara.

Danas (utorak) u 19 sati na Radiju Virovitica emitirat će se prva emisija “S druge strane katedre”.

-U suradnji s voditeljem menze organizirat ćemo božićni studentski party, a ujedno će to biti i glavna tema današnje, prve u nizu emisija. Govorit ćemo o tome kako smo došli na tu ideju, kakva će se glazba puštati i slično. Naglasak je na studente virovitičke Visoke škole, iako su svi koji dođu dobrodošli.

Radio Virovitica nagradio je Barbarino gostovanje glazbenom željom, a pošto je veliki fan grupe Red Hot Chili Peppers za nju smo svirali “Californication”.

Voditelj radijske emisije “Face iz grada, gdje su i što rade?” je Zoran Veles.

(www.icv.hr, ts, foto: M. Lovrenc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content