Sandra Moslavac nova je v.d. ravnateljice Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica

Nakon odlaska dosadašnje ravnateljice Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica Anke Tomac, za v.d. ravnateljice imenovana je Sandra Moslavac, dugogodišnja odgojiteljica u vrtiću.

Sandra je završila Pedagoški fakultet na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, smjer Predškolski odgoj i stekla zvanje odgojitelja predškolske djece. U struci, kao odgojiteljica u virovitičkom Dječjem vrtiću, radila je 14. godina. Tijekom dugogodišnjeg rada u vrtiću bila je uključena u brojne projekte, radila je u skupini te se stručno usavršavala. Trenutno je u procesu njen napredak u struci za zvanje odgojitelja mentora.

– Moja vizija je sretno i zadovoljno dijete, samim time sretni i zadovoljni roditelji te naravno, moji djelatnici – istaknula je Sandra Moslavac.

Sandra se osvrnula i na projekte energetske obnove koji se trenutno provode na vrtićkim zgradama 3 i 4.

– Na zgradama 3 i 4 izvedena je stolarija i trenutno se radi na krovištu. Slijede radovi na novoj fasadi te postavljanje kotlovnice i novog sustava grijanja. Radovi na zgradi 2 su završili te je izvršena i primopredaja od strane izvođača radova investitoru, Dječjem vrtiću Cvrčak – zaključila je S. Moslavac.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content