Savjet mladih Grada Virovitice organizirao prikupljanje namirnica i potrepština za Socijalnu samoposlugu

U Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” danas (petak) je stigla vrijedna donacija  Grada Virovitice, Savjeta mladih Grada Virovitice, Razvojne agencije VTA i Turističke zajednice Grada Virovitice. Mnoštvo namirnica i potrepština donijeli su zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac, članovi Savjeta na čelu s predsjednicom Mirelom Krmpotić te predstavnici Razvojne agencije VTA i TZ Grada Virovitice. Tom prilikom, i u ovom prigodnom i blagdanskom duhu, jedni drugima su poželjeli sretne i blagoslovljene blagdane te da se nastavi s ovakvim akcijama, kako u blagdansko vrijeme, tako i tijekom cijele godine.

thumbnail IMG 20181221 100815

– Gradski i županijski savjet mladih već tradicionalno sudjeluje u prikupljanu namirnica i potrepština i to sa značajnim količinama namirnica i potrepština, a najčešće su to one vrijednije poput konzervi i higijenskih potrepština – istaknula je ravnateljica GDCK-a Virovitica Željka Grahovac.

thumbnail IMG 20181221 100830

Osim toga, ravnateljica je naglasila zadovoljstvo volonterskim akcijama ispred trgovačkih centara.

– Naši sugrađani jako su empatični, doista nam pomažu i zahvaljujem im na tome. Zahvalila bi i našim volonterima i volonterkama koji vrijedno u tri smjene volontiraju ispred trgovačkih centara i skupljaju namirnice i higijenske potrepštine. Također, zahvalila bi i našim kupcima i sugrađanima, roditeljima učenika koji se kroz projekt i samoinicijativno angažiraju kako bi naša socijalna samoposluga imala održivost. U ime svih korisnika i zaposlenika GDCK i naših volontera, svima od srca zahvaljujem na doniranju, na osjećaju za siromašne i nastojat ćemo da ova akcija bude kontinuirana i trajnog karaktera, a ne samo u blagdansko vrijeme – zaključila je Ž. Grahovac. (www.icv.hr, žđl)

thumbnail IMG 20181221 100903

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content