SKUPŠTINA TVRTKE PLIN VTC Zvonko Kožnjak: “Cilj je kupcima ponuditi što povoljniju cijenu”

Tvrtka Plin VTC održala je danas (petak) sjednicu Skupštine na kojoj je, između ostalog, podnesena Informacija o pronalasku strateškog partnera, kao i Plan nabave za 2019. godinu.

Skupštini su nazočili gradonačelnik Ivica Kirin, ujedno i predsjednik Skupštine te načelnici općina Gradina, Suhopolje i Špišić Bukovica: Marko Ajček, Siniša Horvat i Hrvoje Miler.

– Postupak pronalaska strateškog partnera, odnosno prodaja Plina VTC je u tijeku te se u prvom kvartalu sljedeće godine očekuje završetak postupka i potpisivanje ugovora na zadovoljstvo vlasnika, zaposlenika, a osobito naših kupaca. Cilj nam je da ponudimo što bolju cijenu, kako u kategoriji kućanstva, tako i gospodarstva. Toga smo se držali do sada, a tako će biti i u buduće – rekao je direktor tvrtke Plin VTC Zvonko Kožnjak.

IMG 3916 Custom
foto: M. Bašić

Inače, ovo pravo vrijeme za prodaju plinskog biznisa jer je 2021. godina, prema Zakonu o tržištu plina u RH, krajnji rok kada će se tržište plina otvoriti za kućanstva. Tada će Plin VTC morati biti dio jednog velikog sustava jer bi se kao mali distributer teško održao na tržištu.

IMG 3919 Custom
foto: M. Bašić

Što se tiče poslovanja tvrtke, Z. Kožnjak je istaknuo kako su gubici u distribucijskoj mreži znatno smanjeni. Za prošlu su godini bili ispod jedan posto, a za ovu se također očekuje da će biti manji od 3 posto, što priznaje HERA i što ujedno omogućuje tvrtki uspješno poslovanje, a kupcima sigurnost i stabilnost.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content