TIHANA HARMUND Razvojna agencija VTA trenutno provodi projekte GDCK-a vrijedne gotovo 14 milijuna kuna

Predan rad Razvojne agencije VTA, na čelu s ravnateljicom Tihanom Harmund prepoznao je i Hrvatski Crveni križ te ih je nagradio jubilarnom plaketom s priznanjem. Ovo visoko priznanje Agencija je dobila jer je za GDCK-a Virovitica aplicirala na sve do sada objavljene natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava na kojima je Društvo moglo biti prihvatljiv prijavitelj. – Pišemo i provodimo puno projekata, a trenutno u provedbi imamo projekte ukupne vrijednosti od gotovo 14 milijuna kuna, što sigurno nijedno tako malo Gradsko društvo Crvenog križa u Hrvatskoj nema – rekla je ravnateljica T. Harmund, koja je i osobno dobila jubilarnu zahvalnicu HCK-a.

IMG 0155

– Plaketa i zahvalnica odnose se na sve djelatnike Razvojne agencije koji su radili na projektima Gradskog društva Crvenog križa Virovitica i nije im bio problem raditi i nakon radnog vremena – istaknula je T. Harmund koja u svome radu u prioritetne projekte uvrštava svaki projekt GDCK-a Virovitica te zajedno sa svojim zaposlenicima radi i izvan radnog vremena kako bi te projekte izradili u što kraćem roku te kako bi oni bili odobreni. No, ravnateljica ističe da ova priznanja i zasluge dijele i s Gradskim društvom Crvenog križa Virovitica s kojim imaju jako dobru suradnju.

IMG 0150

– Funkcioniramo jako dobro, u agenciji pratimo natječaje o kojima obavijestimo ravnateljicu Željku Grahovac, sjednemo zajedno, osmislimo ideje, napišemo projekte i provodimo ih te pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija – objašnjava ravnateljica Harmund te ističe da se dodatno angažiraju kada se radi o djeci, socijalno ugroženim obiteljima, nezaposlenim osobama… – Odlično je to što putem europskih fondova možemo iznaći sredstva kako bismo pomogli i sigurno ćemo tako nastaviti i dalje – zaključila je. (www.icv.hr, žđl; Foto: Ž. Đaković Leš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content