U organizaciji DND-a Slatina održana tradicionalna dječja priredba ”Ide zima”

U organizaciji Društva ”Naša djeca” Slatina u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slatina održana je dječja priredba ”Ide zima” na kojoj su nastupala djeca iz Glazbene igraonice Glazbene škole Jan Vlašimsky iz Virovitice, Malog zbora i igraonice Glazbene škole Milka Kelemena iz Slatine, Dječjeg vrtića Zeko i Dječjeg vrtića Suncokret iz Slatine, Dječjeg vrtića Suncokret Područni odjel Mikleuš, Osnovne škole Josipa Kozarca iz Slatine, Osnovne škole Eugena Kumičića iz Slatine i Dječjeg kutka ”Veseli sat” Slatina.

Nakon prekrasnih nastupa, djeca su nagrađena slatkim paketićima, a obradovao ih je svojim dolaskom i sv. Nikola najavivši svoj dolazak u crkvu sv. Josipa i crkvu bl. Ivana Merza.

20181201 115632

U organizaciju ove prekrasne priredbe uključili su se Grad Slatina, Radio Slatina, Pučko otvoreno učilište, crkva sv. Josipa, Turistička zajednica grada Slatine te brojni članovi i volonteri.

– Veliko hvala svima koji su pridonijeli veselju i sreći svoj prisutnoj djeci i roditeljima u ovo prekrasno, već svečano predblagdansko vrijeme – zahvalila se predsjednica Društva ”Naša djeca” Slatina Snježana Pačarić. (www.icv.hr, adf; DND Slatina)
[g-gallery gid=”494152″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content