VEČERNJA ŠKOLA SRUŠILA SPONZORE Fantastična egzibicija na 19. izdanju zimskog prvenstva u VT

TEKST U CIJELOSTI PRENOSIMO IZ ARHIVE VIROVITIČKOG LISTA:

Ovogodišnje 19. zimsko prvenstvo Virovitice u malom nogometu ostat će upamćeno kao jedno od najgledanijih do sada. Posljednja tri dana kada su se igrali četvrtfinalni, polufinalni i završni dvoboji sportska dvorana Tehničke škole bila je pretijesna. Upravo ta činjenica govorila je o kvaliteti ovogodišnjeg turnira, upravo su to bili argumenti da svi oni koji vole i sport i mali nogomet pohrle prema parketu.

Ove godine turnir je imao i niz popratnih sadržaja. Osim što su Domus pratile “domusice”, četiri djevojke koje su se “razbacivale na glazbu”, bilo je tu i egzibicija. Prva je bila između dva polufinala, u kojem je Rekreacijska udruga žena lakoćom pobijedila Podravske Sesvete. Virovitičanke su im zapalile petardu i tako postale ženske pobjednice turnira.

sponzori 1 Custom
Ekipa Sponzori

No, ona druga egzibicija bila je sjajna. Prema najavama u Virovitici se pojavio Željko Pervan i Dražen Žerić Žera, pjevač grupe Crvena Jabuka. Istina, Pervan nije doveo kompletnu Večernju školu, no i Blaž je bio dovoljan. Bio je to spektakl u kojem se jedno poluvrijeme igralo “kako se spada”, dok je druga dionica bila za publiku. Bilo je tu golova rukom, bacanja, uklizavanja, po 10 igrača na svakoj strani. U takvom košmaru pravila igrači koji su branili boje Večernje škole došli su do pobjede protiv Sponzora. Bilo je 7:4, ako je to uopće i bio točan rezultat.

pervan deni i blaz Custom
Željko Pervan (lijevo), Deni Špiranec (sredina) i Blaž (desno)

EGZIBICIJA

VEČERNJA ŠKOLA 7
SPONZORI 4

VIROVITICA. Sportska dvorana Tehničke škole. Gledatelja: 1500. Suci: Mladen Lončar i Ivica Blažević.

STIJELCI: 0:1 – Javorović (3), 1:1 – Resler (8), 2:1 – Toplak (12), 3:1 – Blaž (18), 3:2 – Rajnović (21), 3:3 – Iličić (22), 4:3 – Blaž (24), 5:3 – Blaž (26), 5:4 – Rajnović (26), 6:4 – Blaž (27), 7:4 – Blaž (28)

VEČERNJA ŠKOLA: Z. Kožnjak, Jagarinac, Žera, Đakić, Toplak, Kirin, Blaž, Perša, T. Kožnjak, D. Kožnjak, Resler, Špiranec. Izbornik: Željko Pervan.

SPONZORI: Zidar, I. Tomljanović, Štengl, Javorović, Grbić, Bajser, Hanzić, Rajnović, Iličić. Izbornik: Mijo Pavelko.

Broj 2470 – 13. siječnja 2006. godine

(www.icv.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content