“VIROVITIČKE KATARINE” Prikupile i spakirale božićne kolače za korisnike Pučke kuhinje

“Virovitičke Katarine” i ove su godine inicirale prikupljanje i pakiranje kolača za 155 korisnika Pučke kuhinje o kojima brine Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica.

Tako će uz blagdanski obrok svaki korisnik dobiti i kutiju božićnih kolača.  Ova tradicionalna božićna akcija “Virovitičkih Katarina” traje već 13 godina, a u nju su se uključile i zajednice žena “Katarina Zrinski” iz Pitomače, Suhopolja, Gradine, Lukača i Špišić Bukovice te Udruga umirovljenika iz Gradine.

IMG 3679
foto: M. Bašić

U donaciju kolača uključio se i slastičarski obrt Slatki san iz Pitomače te slastičarnica Dora, kavana Medena i Kuća kolača iz Virovitice.

Zahvaljujući svima njima i ove će godine blagdanski obrok onih koje su životne situacije dovele do toga da trebaju pomoć drugih biti bogatiji uz tradicionalne božićne kolače.

Ovu hvalevrijednu akciju podržao je i gradonačelnik Virovitice i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Ivica Kirin zahvalivši ujedno članicama Zajednice žena „Katarina Zrinski“ što su svoje vrijeme odvojile za one u najvećoj potrebi. (Zajednica žena Katarina Zrinski, foto: M. Bašić)

[g-gallery gid=”499324″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content