Vozač koji je udario dijete na pješačkom prijelazu i pobjegao sam se javio policiji

Vozač koji je u srijedu u posljepodnevnim satima na pješačkom prijelazu udario dijete koje se vraćalo kući iz škole i potom pobjegao, sam se javio policiji. Nad počiniteljem je pokrenut daljnji postupak, doznajemo iz Policijske uprave virovitičko-podravske.

Podsjećamo, samo dan nakon što je na pješačkom prijelazu u Strossmayerovoj ulici u Virovitici nastradala 69-godišnja pješakinja, u srijedu se dogodila još jedna prometna nesreća na istom mjestu. Naime, oko 15:30 sati na pješačkom prijelazu ispred trgovine “Metss” nepoznati vozač osobnim je automobilom naletio na dijete koje se vraćalo kući iz škole i pobjegao s mjesta nesreće. Srećom, dijete je lakše ozlijeđeno.

Kako bi pronašli počinitelja, policija je uputila apel građanima i samom vozaču.

– Nakon prometne nesreće nepoznati vozač je, nakon kraćeg zaustavljanja, nastavio vožnju u smjeru istoka prema centru grada Virovitice. Postaja prometne policije Virovitica moli moguće očevidce navedene prometne nesreće ili NN vozača da se jave u postaju prometne policije Virovitica ili na telefon 192 – poručili su iz PU virovitičko-podravske. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content