MALONOGOMETNI TURNIR “ZIMA 2018./19.” Džezeri CB Radić Osječko i Gideon brothers u finalu

Malonogometni hakl u organizaciji cluba Blues došao je do same završnice. Sjajne su bile utakmice četvrt i polufinala kod seniora, dok su ostale kategorije igrale poluzavršnice i nedjelja je dan za odličja.

U seniorskom četvrtzavršnom danu odigrane su odlične utakmice s puno preokreta, odličnih obrana vratara, šesteraca i odličnih pogodaka. Priču su otvorili orahovački Duhovi i ekipa Žali Bože Borik. Duhovi su plijenili ljepotom igre cijeli turnir no, u najvažnijoj utakmici natjecanja potpuno su zakazali i odigrali svoju najlošiju utakmicu što ni malo ne umanjuje odličnu partiju ekipe iz Borika koje je strpljivo čekala svoju prigodu i dočekala početkom drugog dijela. Pogodio je Ivan Čović nakon sjajnog solo prodora Miroslava Rukavine. Duhovi su potom pritisnuli, izvadili vratara i na kraju uspjeli poravnati nakon bravure mladog Bojana Gvozdenovića koji biva srušen na nekih 10 metara od gola, a iz slobodnog udarca sjajno pogađa još jedan mladac u redovima Orahovčana, Marin Vratković. I onda prava drama na kraju. Prvo je u posljednjim sekundama ponovno mladi Vratković dobio loptu sam na dva metra od gola i kada se očekivala egzekucija, Vratković je promašio cijelu loptu i sirena je označila kraj. Odlučivali su šesterci u kojima je briljirao Nikšić na vratima Boričana i odveo svoju momčad u polufinale.

1301cetvrtfinale 1 Custom

U drugom susretu susrele su se dvije kvalitetne momčadi. Virovitičani su bolje krenuli i poveli preko Renea Prugovečkog, no čačinački Lješnjak United brzo poravnava preko Čavića sjajnim pogotkom petom te i vodi golom Elvisa Mihaljevića. U drugom dijelu Virovitičani idu na sve ili ništa, nižu se prigode, no lopta neće u mrežu. Tada se događa možda i najljepši pogodak turnira, dugu loptu pred vrata ICV-a uputio je Ramić, a Elvis Mihaljević škaricama šalje loptu u donji desni kut. Sjajno potom pogađa i Ninčević za visokih 4:1, da bi ubrzo smanjio Tin Szabo. Virovitičani vade vratara, no iz brze kontre Ninčević snažno puca i pogađa vratnicu, a lopta se nesretno od Virovitičanina Rengela odbija u mrežu. Konačan rezultat postavio je Košić na kraju susreta.

U preostala dva dvoboja u zanimljivom ogledu Džezeri su bili bolji od Pejak gradnje, a Gideon brothers od MNK-a Brezik.

1301cetvrtfinale 3 Custom

U polufinalnom danu Džezeri su bili uvjerljivi kontra Žali Bože postigavši čak sedam pogodaka, a briljirao je Vladimir Torčić s četiri pogotka. U drugom susretu Gideon brothers i Lješnjak United odigrali su odličnu utakmicu u kojoj su Viljevčani bili za nijansu bolji i zasluženo otišli u finale.

Rezultati od 12.01. (subota):

U8 za 3. mjesto ŠN Papuk 2 – NK Mladost Hećimović d.o.o. 0:1
U10 za 3. mjesto ŠN Slatina – ŠN Papuk1 1:4
U12 za 3. mjesto NK Voćin – NK Mladost MFT Projekt 1:0
U14 za 3. mjesto NK Voćin – ŠN FEŠK Feraplast 0:2
Juniori za 3. mjesto Prijatelji-Ćeralije – Aristokrati 0:4
Veterani za 3. mjesto Stanje šoka : CB Sidro Nova Bukovica 1:1 (3:4)
Mjesta za 3. mjesto Čačinci – Orahovica Priprema i gradnja 3:2
Seniori polufinale Žali bože Borik : Džezeri CB Radić Osječko 0:7
Seniori polufinale Gideon brothers Viljevo : Lješnjak United 2:1

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content