“AMAZON OF EUROPE BIKE TRAIL” Održana 2. radionica projektnih partnera

U mađarskom gradu Nagyatád održana je 2. radionica projektnih partnera u sklopu provedbe projekta “Amazon of Europe Bike Trail”, u kojemu kao partner sudjeluje i Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije.

Prvi dan radionice, sudionici projekta i pridruženi partneri su posjetili turističke destinacije i područja provedbe projekta uz rijeku Dravu na području županije Somogy.

Preostala dva dana, sudionicima radionice je predstavljen preliminarni dizajni infrastrukture za opremanje biciklističke staze koju je izradila tvrtka Revital iz Austrije. Rad je nastavljen u grupama po pojedinim sektorima područja provedbe projekta – pregled karata sa ucrtavanjem biciklističkim rutama i označavanjem postojeće i planirane biciklističke infrastrukture. Trail Angels, Austrija prezentirali su partnerima elemente buduće web platforme koja će pokrivati područje budućeg pentalateralnog Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav.

50494724 339576529976965 1368666039826513920 o Custom
foto: virovitica-nature.hr

Partnerima su predstavljeni i komunikacijski alati i aktivnosti. Djelatnice Iskriva, Instituta za razvoj lokalnih potencijala, Slovenija, predstavile su rezultate Socijalno – ekonomske analize podataka dostavljenih od strane svih 15 partnera koji sudjeluju u projektu.

Aktivnosti projekta biti će nastavljene 3. radionicom čiji će domaćin biti Javna ustanova županijske razvojne agencije Osječko–baranjske županije u 6. mjesecu u Osijeku.

(virovitica-nature.hr)

[g-gallery gid=”504639″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content