ČAROLIJA SE NASTAVLJA Hrvatska razbila Španjolsku za prvo mjesto u skupini

Hrvatski rukometaši osvojili su prvo mjesto u skupine B na SP-u. Červarovi su izabranici u Münchenu pobijedili Španjolsku 23:19 i natjecanje nastavljaju s maksimalnim učinkom – prenosi vecernji.hr

Hrvatska u sljedeću rundu prenosi četiri boda, a igrat će u skupini s Njemačkom, Francuskom i Brazilom. Utakmice se igraju u Kölnu. Španjolci su bolje otvorili susret i poveli 3:1, ali su Červarovi izabranici brzo povezali konce igre i okrenuli rezultat. Šego je imao nekoliko sjajnih obrana te pomogao našoj reprezentaciji da već u prvom poluvremenu dođe do pet golova prednosti. Ipak, na odmor smo otišli samo s tri pogodaka razlike (13:10). U prvom poluvremenu sjajno su bili raspoloženi Horvat i Musa, svaki po pet golova.

Početkom poluvremena Španjolci su zaprijetili, ali su naši rukometaši zadržali koncentraciju. Do polovice poluvremena smo držali dva-tri gola razlike, a onda smo ubacili u višu brzinu.

Španjolci nisu imali rješenja za Šegu koji je sjajno branio čitavu utakmicu. Najučinkovitiji u našoj reprezentaciji bili su Horvat s osam i Musa sa šest pogodaka. Kod Španjolaca najbolji je bio Sole s pet golova.

(vecernji.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content