FOTO Bjelovarčani uz sudački poguranac do pobjede protiv virovitičkih košarkaša

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici danas (subota) je odigrana utakmica 10. kola druge košarkaške lige Sjever između Virovitice i Bjelovara. Ovo je bilo prvo kolo drugog dijela natjecanja. Jesenas su u prvom kolu Virovitičani uvjerljivo pobijedili na gostovanju u Bjelovaru 87:70.

Danas su virovitički košarkaši nažalost doživjeli poraz na domaćem terenu u jednoj zaista neizvjesnoj i napetoj utakmici do posljednje sekunde. Iako je domaća momčad “slabo” odradila drugu i treću četvrtinu, zadnjih nekoliko minuta utakmice gosti su bili u prednosti, ali minimalnoj. Na semaforu je “stajalo” +2 za bjelovarski sastav, ali posljednjih nekoliko minuta bilo je “prožeto” pomalo čudnim sudačkim odlukama, a gotovo sve dvojbene situacije otišle su na stranu gostujućeg sastava.

IMG 1202 Custom

Iako je trica Marina Ferenčevića “ubrizgala” nadu Virovitičanima u pozitivan krajnji ishod, to se ipak nije dogodilo. Ogorčena domaća publika u nekoliko je navrata opravdano uputila salve zvižduka prema djeliteljima pravde na ovoj utakmici, a ovakav sudački poguranac gosti su iskoristili i stigli do konačne pobjede 76-73.

IMG 1174 Custom

Za KK Virovitica nastupili: Lukač, Golub 14, M. Petrović, Ferenčević 23, Vajagić 8, Z. Petrović 7, Matković, Pavlović 13, Denić, Balić, S. Petrović 8.

(www.icv.hr, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”504123″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content