FOTO Burna četvrtfinala na “Đurđevačkom Božiću”, Suvajac odveo virovitički CB Lav u polufinale

Velika sportska dvorana đurđevačke Srednje škole bila je vrlo dobro ispunjena. Na rasporedu je bilo četvrtfinale Đurđevačkog Božića.

Prvi par koji je izašao na parket bio je CB Lav iz Virovitice koji je igrao protiv Vina Koren. Napeta atmosfera i čvrsti startovi rezultirali su masovnim naguravanjem obje ekipe i članova klupe već u prvom dijelu, a epilog je isključenje jednog igrača Lava. Tvrd susret pun žustrine odlučen je doslovno u posljednjih deset sekundi kada je Suvajac nagurao loptu u mrežu za 1-0 i tako odveo CB Lav u polufinale – prenosi epodravina.hr

đruđevački božić 03012019 62 jk Custom
foto: ePodravina

U susretu Dergeza i Mije bilo je još napetije. Dergezi su na poluvremenu imali čak 3-0, da bi se Knjigovodstvo/Restoran Mia vratilo u igru i postavilo 3-3. Tu nije bio kraj, već se ponovio ranije viđen scenarij. U posljednjih deset sekundi Dergezi su spretno realizirali svoj posljednji napad za 4-3 i osvojili mjesto u polufinalu gdje ih čeka CB Lav.

U susretu Top Consulta i Fusića/CB Nikolino dalje su prošli dečki iz Top Consulta, slavili su 6-1, a hattrick je postigao Jasenko. Oni će u polufinalu odmjeriti snage protiv ekipe Gat Kalinovac koja je u posljednjem polufinalu slavila s 2-1.

đruđevački božić 03012019 72 jk Custom
foto: ePodravina

Polufinale, petak 4. siječnja

20.15 CB LAV : TRGOVINE I PEKARE DERGEZ

21.05 TOP CONSULT : GAT KALINOVAC

Originalni članak možete pogledati ovdje.

(epodravina.hr, foto: ePodravina)

[g-gallery gid=”500886″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content