FOTO Udruga umirovljenika Podgorje-Virovitica proslavila 20 godina rada, novi/stari predsjednik Antun Šolc

U Centru kulture u Virovitici, danas (četvrtak) je održana Izvještajno-izborna Skupština Udruge umirovljenika Podgorje-Virovitica, povodom 20-te godišnjice rada.

Rad skupštine započet je himnom Republike Hrvatske, a predsjednik Udruge umirovljenika Antun Šolc pozvao je sve prisutne da minutom šutnje odaju počast svim preminulim članovima Udruge i hrvatskim braniteljima.

Nakon izbora radnog predsjedništva, verifikacijske komisije, dva ovjerovitelja zapisnika i zapisničara započeto je s radom skupštine.

IMG 3048 Custom

Na početku, predsjednik Udruge umirovljenika uputio je pozdrav i zaželio dobrodošlicu zamjenici gradonačelnika Virovitice Vlasti Honjek-Golinac, direktoru tvrtke Flora d.o.o. Željku Iharošu te predstavnicima preostalih udruga i društava koji su se odazvali pozivu, kao i svim prisutnim članovima Udruge.

Nakon podnesenog izvješća o radu Udruge u 2018. godini, podneseno je i financijsko te izvješće Nadzornog odbora i verifikacijske komisije za proteklu godinu, a iznesen je plan rada i financijski plan za tekuću godinu.

IMG 2973 Custom

Za novog/starog predsjednika izabran je Antun Šolc, a nakon izbora i preostalih radnih tijela Udruge usvojen je izmijenjeni statut pa će Udruga umirovljenika Podgorje-Virovitica od danas djelovati pod novim imenom, a zvat će se Udruga umirovljenika “Matija Gubec”, sa sjedištem u Virovitici.

IMG 2953 Custom

Na kraju službenog dijela programa podijeljene su zahvalnice udrugama umirovljenika s prostora Virovitičko-podravske županije, članovima Udruge te zamjenici gradonačelnika Virovitice, Vlasti Honjek-Golinac koja iznimnim trudom uvelike pomaže radu Udruge. Honjek-Golinac je pozdravila sve nazočne, zahvalila se na prigodnom poklonu i zaželjela puno sreće u daljnjem radu te poručila kako će i dalje stajati na raspolaganju Udruzi umirovljenika.

IMG 2958 Custom

Dobrim željama pridružio se i Željko Iharoš, direktor tvrtke Flora koji je također dobio zahvalnicu za veliku financijsku pomoć Udruzi te poručio kako će to činiti i dalje, jer umirovljenici to zaslužuju, za sve ono što su napravili za grad Viroviticu.

Novi/stari predsjednik Antun Šolc vodio je službeni dio programa na vrlo šaljiv i zanimljiv način.

IMG 2944 Custom

-Hvala svim gostima i članovima Udruge koji su prisustvovali ovoj skupštini i što da vam kažem, želim vam što više druženja, zabave i naravno, dobar vam tek – kroz smijeh je poručio Šolc.

Po završetku radnog, službenog dijela nastavljeno je druženje u veselom tonu.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”502670″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content