FOTO Župan Igor Andrović podijelio sportsku opremu učenicima u Suhopolju, Slatini, Mikleušu i Orahovici

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović, uz tajnicu Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije, Doru Međimorec, podijelio je sportsku opremu (dresovi, markeri, lopte…) učenicima osnovnih škola u Suhopolju, Mikleušu i Orahovici te u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina.

Naime, Virovitičko-podravska županija i Školski sportski savez Virovitičko-podravske županije, aplicirali su na natječaj za sufinanciranje športskog programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja Središnjeg državnog ureda za šport.

Tim je, kao i sredstvima Virovitičko-podravske županije, kupljena oprema za 26 školskih sportskih društava diljem naše županije. Školska sportska društva s područja Virovitičko-podravske županije dobila su ukupno 390 kompleta dresova.

IMG 3920
foto: K. Toplak

– Sport i sportaši su najbolji ambasadori, kako Hrvatske u svijetu, tako i naše sredine diljem Lijepe naše i na tome im neizmjerno hvala. Na nama je, omogućiti našoj djeci najbolje moguće uvjete da se bave sportom – naglasio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

U svakoj školi, dodjeli oprema nazočili su i ravnatelji, Anto Škraba (Suhopolje), Darko Špoljarić (Slatina), Dragan Kraljik (Mikleuš) i Maja Škraba (Orahovica) te Saša Topić, predsjednik Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije.

(www.vpz.hr)

[g-gallery gid=”502782″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content