GOSTIMA GORI POD PETAMA Viro Virovitica spremna za Prelog, u ekipu se vraća Filip Vašarević

Iako je glavni događaj ovog vikenda 13. međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete, vikend donosi i nastavak natjecanja u 1. HRL Sjever. Tako će u dvoranu Tehničke škole Virovitica u subotu, 2. veljače stići ekipa RK Prelog u sklopu 14. kola ovogodišnjeg prvenstva.

Gosti su se ove godine vratili u 1. HRL Sjever te odlično započeli natjecanje. Već u prvih nekoliko kola sakupili su lijepih pet bodova. Međutim, dobre igre i bodovi nekako su se izgubili sredinom prvog dijela sezone, pa je Prelog trenutno na 12. mjestu sa svega osam bodova i nalazi se u opasnoj zoni koja vodi u niži rang. Bez obzira na to, domaći rukometaši nemaju pravo olako shvatiti subotnji susret.

Preložanima je svaki bod bitan i pokušat će učiniti sve da ih dohvate. Na Virovitičanima je da dokažu i pokažu da nisu slučajno na vrhu tablice i da igrom i zalaganjem opravdaju status jednog od pretedenata na naslov prvaka ove godine. Ekipa je odigrala dosta pripremnih utakmica, uspješno su odradili i zaostali susret prije dva tjedna s Maksimir Pastelom i može se reći da spremni očekuju subotnji dvoboj.

Domaćem treneru su na raspolaganju svi igrači izuzev ozlijeđenih i bolesnih Ivana Gašparovića i Luke Poljaka, uz napomenu da se u ekipu vraća Filip Vašarević, a da dio momčadi zbog poslovnih obaveza više nije Dubravko Benko. Sveukupno, na teren će manje više ista ekipa koja je dosada ostvarila 10 pobjeda i nadajmo se koja će u subotu izboriti i jedanaestu. Obzirom na dosadašnje rezultate i na turnir koji će biti u tijeku, vjerujemo da će im u tome pomoći i pune tribine.

Utakmica počinje u 19.30 sati.

(www.icv.hr, sž, foto: ilustracija/M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content