KAKVE AUTOMOBILE PRODAJEMO I KUPUJEMO? Trenutno najskuplji vrijedan je više od milijun kuna

U ovom trenutku na Njuškalu je za prodaju oglašeno više od 330 rabljenih osobnih automobila iz Virovitičko-podravske županije.

Oglašeno je 27 različitih marki te 131 različit model automobila. Najviše je oglašenih automobila marke Volkswagen, čiji udio u ukupnom navedenom broju oglašenih automobila iznosi 21 posto. Odmah na drugom mjestu nalazi se BMW sa udjelom od gotovo 15 posto te Mercedes-Benz sa gotovo 10 posto ukupnog volumena oglašenih automobila.

Top 5 listu najoglašavanijih marki u Virovitičko-podravskoj županiji zatvaraju Audi i Opel .
Prosječna starost oglašenih automobila u VPŽ je 10 i pol godina, a prosječna prijeđena kilometraža iznosi 192 tisuće kilometara.

Prosječna starost u godinama i prosječna prijeđena kilometraža oglašenih automobila iz
Virovitičko-podravske županije prema marki

capture1 Custom 3
foto: njuskalo.hr

Gledamo li najzastupljenije marke automobila koji se u ovom trenutku prodaju na Njuškalu u Virovitičko-podravskoj županiji, to su marke Mercedes-Benz i Opel. Mercedes je na prvom mjestu i po najvećoj prosječnoj prijeđenoj kilometraži, dok su iza njega Renault modeli.

Pogledamo li najzastupljenije modele automobila Virovitičko-podravske županije, BMW serije 3 je uvjerljivo na prvom mjestu. Odmah iza njega se nalazi VW Golf sedme generacije te Mercedes E-klasa i Audi A6.

capture2 Custom 2
foto: njuskalo.hr

Čak 81 posto oglašenih automobila u našoj županiji su dizeli, dok je najzastupljenija boja oglašenih automobila crna, a odmah iza nje srebrna. Najviše automobila na prodaju su limuzinske izvedbe, čak njih 40 posto.

Pogledamo li tražene cijene, u ovom trenutku najskuplji automobil na Njuškalu iz Virovitičko-podravske županije je Mercedes Benz S klasa 560, čija tražena cijena iznosi 139 tisuća eura. Prodavač je iz Virovitice.

Prema informacijama kojima Njuškalo raspolaže, najprodavaniji automobili u 2018. godini u VPŽ bili su VW Golf sedme generacije, VW Passat te Audi A4.

(www.icv.hr, njuskalo.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content