MAMIO UZDAHE I DIJELIO AUTOGRAME Cro Cop otvorio treći “Karate fest” u Virovitici

Tekst u cijelosti prenosimo iz arhive Virovitičkog lista:

TREĆI MEĐUNARODNI KARATE FEST OKUPIO JE 550 NATJECATELJA, A OTVORIO GA JE PROSLAVLJENI HRVATSKI BORAC

Uz 550 natjecatelja iz 6 zemalja završen je III. međunarodni karate turnir koji je otvorio Mirko Filipović, proslavljeni hrvatski borac čije je pojavljivanje u Virovitici izazvalo nezapamćeno zanimanje. Mnogi su željeli biti upravo uz njega. Na taj način ispunilo se obećanje Ivice Kirina da će dovesti Filipovića na Karate fest u Viroviticu. Prošle godine to mu nije uspjelo, ali ove godine Cro Cop je došao. Bio je to praznik karatea i borbi u kojima su uživali svi oni koji su se našli u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici.

karate 6 Custom

Filipović je nakon otvaranja podijelio mnoštvo autograma, a mnogi su se željeli i slikati s njim. Virovitičani su imali iznimnih uspjeha. Izdvojili smo najznačajnije.

Zlato su osvojili: Mirna Šenjug, Ivona Đurđević, Matej Devčić, Viktorija Elizabeta Đurđević, kata tim ekipno (seniorke), srebro su osvojili: kate učenica ekipno, Valerija Vujčić, Marko Gradinjan, Matija Škrablin, a do bronce su stigli: Matej Devčić, Jelena Viljevac, Džulijana Popović, Maja Kravarščan, Vanesa Elena Đurđević, Kristina Vučičević, Filip Romić i Ivan Perović.

karate4 Custom

Osim toga, zlato je u Virovitici osvojio i Toni Jakupec iz Pitomače i Doris Iličić iz Orahovice. Do bronci su istodobno došli Katarina Minarik, Amadej Korbar i Denis Brbot iz Orahovice.

Inače, najuspješniji klub je SK Termal iz Daruvara, a najviše natjecatelja je imao KK Đakovo.

karate2 Custom

Pojedinačno su najbolji bili Goran Patafa (Globus Čakovec) i Azra Saleš (TAD Rijeka), od najmlađih Jana Ružička (Daruvar) i Nedim Topić (Srebrenik), a najbolji fair play sudac je Dragoslav Dujčimović.

Broj 2478 – 10. ožujka 2006. godine

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content