PONOVNO ZAIGRALA NIKA DESKAR Najviše zabila Hrvoić, desetkovane Lavice poražene u Mađarskoj

Rukometašice Tvin Virovitice odigrale su pripremnu utakmicu u mađarskom gradu Csurgó s istoimenom ekipom i izgubile 25:35.

Trenerica Zdenka Premužić pred početak susreta bila je na velikim mukama. U Mađarsku su s ekipom doputovale dvije ključne igračice iz jesenskog sastava, koje nisu mogle igrati, a to su Tamara Hudoletnjak zbog viroze i Nika Deskar, koja se oporavlja od ozlijede palca.

Treća igračica Iva Blažević nije ni putovala jer ju očekuje operativni zahvat. Zato je ključnu poziciju u sastavu preuzela iskusna Tanja Đud. Domaće igračice koriste priliku i na odmor odlaze s prednošću 23:15. Vidjevši što se događa na terenu Nika Deskar i Tamara Hudoletnjak odlučile su sudjelovati u igri, koliko im to zdravstvene prilike dopuštaju. Nika je odigrala dvadesetak minuta, a Tamara osam što se osjetilo na konačnom rezultatu.

U ovoj utakmici velik problem su bile vratarke, koje su loptu u rukama imale samo kada su je vadile iz mreže. Ukupno su imale četiri obrane, što je nedovoljno za pozitivan rezultat.

Sigurno će u idućim susretima, kada se ekipa kompletira rezultat biti puno bolji.

Tvin Virovitica: Devald 2+0, Hrvoić 6, Jezerčić 2, Veršec 2, Hudoletnjak 2, Đud 3, Maja Biuk 1, Medved 2, Zupčić, Bardić, Prpić 1, Deskar 2, Oštrić, Blažev 2, Iva Biuk 2+0 i Miklić 2. Trenerica Zdenka Premužić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content