Poznati svi sudionici 13. međunarodnog turnira za mlađe kadete “Virovitica 2019.”

Tradicionalni međunarodni turnir za mlađe kadete, jedan od najjačih turnira ove kategorije u ovom dijelu Europe, održat će se ove godine od 1. do 3. veljače.

Ove godine je to 13. izdanje turnira, pripreme za turnir su u punom jeku, a poznati su i svi sudionici turnira. Uz već stalne goste, kao i svake godine, na turniru će biti i nekoliko debitanata. Tako će po prvi put na turnir doći RK MOL Pick Szeged iz susjedne Mađarske, uz Veszprem najpoznatiji mađarski klub. Iz Austrije dolaze prvaci u kategoriji mlađih kadeta SC Ferlach iz istoimenog austrijskog grada. Iz Hrvatske prvi puta na turnir dolaze prvak i viceprvak Hrvatske u ovoj kategoriji RK Maksimir Pastela i RK Valpovka.

Sveukupno na turniru sudjeluje sljedećih 12 ekipa iz 6 europskih zemalja:

RK PPD ZAGREB (Hr)
RK BALIĆ METLIČIĆ (Hr)
RK MAKSIMIR PASTELA (Hr)
RK VALPOVKA (Hr)
RK CELJE PL (Slo)
RK GORENJE (Slo)
RK PLER BUDAPEST (Hun)
RK MOL-Pick Szeged (Hun)
RK BORAC (BiH)
RK FERLACH (Aus)
RK PARTIZAN (Srb)
RK VIRO VIROVITICA (Hr)

-Sve ljubitelje rukometa očekuje i ove godine vrhunski rukometni događaj koji će zasigurno, kao i svake godine, u Virovitici dovesti i poznata rukometna imena. Vjerujemo stoga i da će dvorane u Virovitici i Gradini i ove godine biti dobro popunjene i da će svi koji vole rukomet i sport uživati u sveukupno 34 odlične rukometne utakmice – poručuju iz Viro Virovitice.

(www.icv.hr, sž, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content