PROSIDBA U ORAHOVAČKOM DUKATU Uoči novogodišnjeg dočeka Katica je rekla “da”

Novogodišnje noći uvijek su lude i vesele, ali i zanimljive te sobom donesu ponešto neuobičajeno. Tako je bilo i na svečanom dočeku u orahovačkom hotelu ”Dukat” kada je nekoliko minuta prije ponoći, vokal glazbenog sastava Treća smjena zaustavio slavlje i mikrofon predao 67-godišnjem Antunu Mihaljeviću iz Donje Motičine.

Mihaljević je potom prepunom hotelu ispričao svoju životnu priču i način upoznavanja svoje današnje zaručnice Katice te potom kleknuo i pred kumovima ju zaprosio. Nakon salvi oduševljenja i bodrenja, Katica je rekla ”da”.

0101prosidba 1 Custom

-Svašta smo prošli u svojim životima, a kada smo se upoznali shvatili smo da je to, to. Iako smo već deset godina u vezi, dugo smo čekali da dobijemo papire za razvode i to se u 2018. konačno dogodilo i eto, odlučio da sam svoju sretnu vezu okrunimo brakom. Katarina je pristala i ja sam presretan – kaže Antun koji je inače poznat kao motičanski pučki pjesnik i zabavljač.

Katica je ostala vidno iznenađena.

0101prosidba 2 Custom

-Nisam doista ovo očekivala, ali stvarno sam sretna i naravno da sam pristala – rekla je Katica.

Treća smjena je potom zasvirala valcer za mladence, a posebno oduševljen bio je vlasnik hotela Stanko Jović.

prosidba Doček 2 Custom

-Tuna i ja smo dugi niz godina prijatelji i ovo je prelijepo. Doista ovaj čin nije svakidašnji, a posebno u tim životnim godinama. Čestitam mu od srca – rekao je Jović.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content