REDOVNA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA Rukometni klub Orahovica želi nastaviti s uspjesima i u novoj godini

Rukometni klub Orahovica održao je redovnu izvještajnu skupštinu. Predsjednik Samir Šahinović pohvalio se najboljim rezultatima u povijesti kluba.

Seniorska momčad po prvi put je očuvala status drugoligaša. Uz mušku, formirana je i ženska seniorska ekipa, koja se od jeseni natječe u trećoj ligi Istok. Kod kadeta očit je napredak u radu, što se vidi po rezultatima u jesenskom dijelu lige. Trener Zoran Ugljanac vodi sve tri natjecateljske selekcije: seniore, seniorke i kadete, dok je za najmlađi uzrast zadužen Marko Cingel. Klub okuplja preko 60 aktivnih članova, od kojih su većina igračice i igrači.

or 2 Custom

Veliki problem u jesenskom dijelu sezone predstavljala je dvorana. Zbog problema s parketom sportske dvorane u Orahovici, treniralo se u susjednim mjestima koja imaju sportske dvorane, a domaće službene utakmice su se igrale u Đurđenovcu. Prema obećanju zamjenika župana Virovitičko-podravske županije Darka Žužaka, koji je ujedno i predsjednik nadzornog odbora kluba, radovi u dvorani trebaju biti gotovi za mjesec dana, čime će se bitno olakšati rad kluba, ali i smanjiti troškovi.

or 4 Custom

U ovoj godini u planu je i očuvanje drugoligaškog statusa seniorske momčadi te omasovljenje igračkog kadra u ženskoj ekipi i mlađim dobnim kategorijama.

Za sve to potrebna je podrška Sportske zajednice grada Orahovice i niza sponzora, bez kojih je nezamisliva realizacija planova. Nakon skupštine nastavljeno je druženje članova kluba, gostiju i sponzora uz prigodnu večeru i zabavu.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

or 3 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content