Rukometaši Viro Virovitice u pripremnoj utakmici svladali lidera lige – križevački KTC 37:30

U prvoj pripremnoj utakmici pred svojim navijačima rukometni prvoligaši igrači Viro Virovitice ugostili su vodeću momčad lige križevački KTC.

U prvih trideset minuta gosti iz Križevaca su bili u prednosti od jednog zgoditka ili je rezultat bio u egalu. Nakon odmora domaći rukometaši su preuzeli igru u svoje ruke. Poveli su, a prednost su kako je utakmica odmicala samo povećavali. Trener Damir Vašarević u igru je uveo sve igrače koji su mu bili na raspolaganju, a oni su mu, posebice mlađi, uzvratili odličnom igrom i na kraju zasluženom pobjedom 37:30.

IMG 2804 Custom

Trener Vašarević može biti zadovoljan prikazanom igrom pred odgođenu utakmicu 13. kola prve lige s Maksimir Pastelom, koja će se igrati idućeg vikenda u Virovitici.

Za Viro Viroviticu su igrali: Karlo Štimac, Karlo Vašarević 10 (3), Luka Pandža 3, Kristijan Smiljčić 5, Robert Rešetar 1, Luka Moslavac 2, Dominik Sabo 2 (1), Igor Gašparović 5, Luka Poljak, Matko Crljenić 2, Antonio Starčević, Ivan Janjić 1, Borna Šimić 1, Karlo Moslavac 3 i Toni Smutni 2.

Isključenja: 4 minute (Luka Moslavac i Starčević po dvije minute).

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

IMG 2813 Custom IMG 2795 Custom IMG 2791 Custom IMG 2781 Custom IMG 2778 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content