U VIROVITICU STIŽE RUKOMETNA “KREMA” Virovitički rukometaši protiv Partizana, Pick Szegeda i PPD Zagreba

Od 1. do 3. veljače igrat će se 13. međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete “Virovitica 2019.”, inače jedan od najjačih turnira ove kategorije u ovom dijelu Europe.

Uz već stalne goste, kao i svake godine, na turniru će biti i nekoliko debitanata. Tako će po prvi put na turnir doći RK MOL Pick Szeged iz susjedne Mađarske, uz Veszprem najpoznatiji mađarski klub. Iz Austrije dolaze prvaci u kategoriji mlađih kadeta SC Ferlach, iz istoimenog austrijskog grada. Iz Hrvatske prvi puta na turnir dolaze prvak i viceprvak Hrvatske u ovoj kategoriji RK Maksimir Pastela i RK Valpovka.

Sveukupno na turniru sudjeluje sljedećih 12 ekipa iz 6 europskih zemalja:

RK PPD ZAGREB (Hr)
RK BJELOVAR (Hr)
RK MAKSIMIR PASTELA (Hr)
RK VALPOVKA (Hr)
RK CELJE PL (Slo)
RK GORENJE (Slo)
RK PLER BUDAPEST (Hun)
RK MOL-Pick Szeged (Hun)
RK BORAC (BiH)
RK FERLACH (Aus)
RK PARTIZAN (Srb)
RK VIRO VIROVITICA (Hr)

IMG 47487bc5267e903e4af3acee9c173b52 V Custom
foto: rk-viro-virovitica.com

-Sve ljubitelje rukometa očekuje i ove godine vrhunski rukometni događaj koji će zasigurno, kao i svake godine, u Viroviticu dovesti i poznata rukometna imena. Vjerujemo stoga i da će dvorane u Virovitici i Gradini i ove godine biti dobro popunjene i da će svi koji vole rukomet i sport uživati u sveukupno 34 odlične rukometne utakmice – poručuju iz Viro Virovitice.

Medijski pokrovitelj ovog turnira je Informativni centar Virovitica, a sponzori su: Viro tvornica šećera d.d., Raiffeisen bank, Flora VTC, Sportska zajednica Grada Virovitice, Virovitičko-podravska županija, Grafiti Becker i Gradski radio Virovitica.

U sklopu ovog turnira, u subotu, 2. veljače u 19.30 sati igra se utakmica 14. kola 1. HRL Sjever između Viro Virovitice i Preloga.

(www.icv.hr, sž, RK Viro Virovitica, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content