Uspješan početak drugog dijela sezone za mlade rukometaše Viro Virovitice u Donjem Miholjcu

Ekipa dječaka A je svoje prve prvenstvene utakmice nakon stanke odigrala u Donjem Miholjcu sa ekipom Mladosti Donji Miholjac i županijski derbi sa Slatinom.

Viro Virovitica II – Mladost Donji Miholjac 12-12 (6-5)

Zanimljiva i napeta utakmica do samog kraja. Nažalost na kraju je ostao žal za pobjedom zbog rezultatske prednosti tijekom cijele utakmice. Nedostajalo je spretnosti i smirenosti u posljednjim minutama. Najviše su pokazali napredak u obrambenom dijelu, uz dobrog Orbana na golu odlično su odigrali obranu 6-0, koja će, vjeruju, iz utakmice u utakmicu biti sve bolja.

Strijelci: Dukarić 7, Perak 3 i Vučak 2
Vratari: Orban 11 obrana

Viro Virovitica II – Slatina 10-11 (5-5)

Može se reći preslikana utakmica kao sa RK Mladosti, do samog kraja, tj. do posljednjih sekunda zanimljiva i neizvjesna utakmica. U samom finišu utakmice Slatina se pokazala kao spretnija ekipa i zasluženo došla do pobjede. Nedostajalo je sreće i koncentracije u zadnjem periodu utakmice, pogotovo u realizaciji “zicera”. Obrana je i u ovoj utakmici bila na visokom nivou.

Strijelci: Dukarić, Perak i Pribil po 3 te Tomaljanović 1 zgoditak
Vratari: Orban 10 obrana

Viro Virovitica I – Mladost Donji Miholjac 27-2 (13-1)

Prva ekipa Viro Virovitice u utakmicu sa Mladosti ušla je kao jesenski prvak regije Istok, a tako je i odigrala čitav susret. Od prve minute pokazuju razliku u kvaliteti. Trener je priliku pružio svim raspoloživim igračima, a igrači su mu vratili tako što su se svi do jednog, osim vratara, upisali u listu strijelaca.

Strijelci: Moslavac 7, Kosanović 6, Rendulić 5, Matijević 3, Velić 2 te Prtenjača, Čevelak, Kolar i Kovačević po 1 pogodak

Vratari: Šiptarić 6 obrana i Kucljak 5 obrana

Viro Virovitica I – Slatina 25-3 (12-0)

Županijski derbi u ovoj kategoriji nije donio rezultatsku neizvjesnost, jer ipak treba napomenuti da je ekipa Viro Virovitice duže na okupu od vršnjaka iz Slatine, koji treniraju niti punih godinu dana. Od samog početka utakmice Virovitičani su u vodstvu. Prvi pogodak Slatina postiže u 31. minuti susreta. Trener Crljenić pružio je priliku svim igračima, također i u ovom susretu svi igrači su se upisali u listu strijelaca.

Strijelci: Moslavac 6, Matijević 5, Velić 4, Kolar 3, Kosanović i Kovačević po 2 te Rendulić, Čevelak i Prtenjača po 1 pogodak.

Sljedeći krug igra se u subotu, 26. siječnja u Virovitici u sportskoj dvorani Tehničke škole s početkom od 13 sati, protiv Lipe iz Pakraca i s Požegom, koja je Virovitičanima nanijela jedini poraz u prvom dijelu prvenstva.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content