VERICA I STJEPAN HUBER IZ SUHOPOLJA Za dugotrajnu i iskrenu ljubav zaslužan je samo jedan pogled

Obitelj Huber iz Suhopolja, točnije Verica i Stjepan prije nekoliko dana proslavili su 50. godišnjicu braka. U tih pedeset godina bilo je mnogo zanimljivih trenutaka, svašta su prošli zajedno, kažu, a tome svjedoči vitrina puna obiteljskih slika i uspomena. Za dugotrajnu ljubav zaslužan je samo jedan pogled. Upoznali su ih prijatelji sasvim slučajno, a ti isti prijatelji godinu dana kasnije bili su im i vjenčani kumovi.

Anegdota koje su ispunile njihov brak bilo je mnogo, a izdvojili bi „malu nesreću“ koja im se dogodila na povratku iz Njemačke, kada im se pokvario motor automobila. Njihov recept za dugotrajni brak i više je nego jednostavan za one koji ga znaju pročitati: ljubav, međusobno uvažavanje i tolerancija, ističe Stjepan te nadodaje kako je istinita ona uzrečica koja kaže da sretna žena čini sretan dom.

huber 1 Custom

-Nikada se nismo toliko posvađali da bismo se poželjeli rastaviti – ističe Verica te kaže kako je za dugotrajan brak potrebno ponekad popustiti kako bi druga strana bila sretna. Upravo je to Verica napravila za svojeg Stjepana kada su počeli razmatrati preseljenje iz Njemačke u rodni kraj.

– Stjepan je bio jako nesretan, a ja nisam željela gledati osobu koju volim nesretnom samo zato što se meni u Njemačkoj svidjelo – iskreno kaže Verica.

Uz ovakve divne riječi, i još uvijek zaljubljene poglede, 50 godina braka čini se kao pjesma koju stalno želimo slušati.

(www.icv.hr, lmh, Foto: L. M. Hock)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content