VIROMONT D.O.O. VIROVITICA Kvalitetna i pouzdana izrada svih vrsta podnih, zidnih i stropnih obloga po povoljnim cijenama

Preuređujete svoj privatni ili poslovni prostor i u potrazi ste za kvalitetnim i pouzdanim majstorom za podne, zidne ili stropne obloge? Tvrtka Viromont iz Virovitice bavi se završnim radovima u građevinarstvu poput izrade i postave svih vrsta podnih, zidnih i stropnih obloga, prozorskih unutarnjih i vanjskih sjenila.

– U najvećoj mjeri specijalizirali smo se za podopolagačke radove u kojima danas prednjačimo i koristimo vrhunske ekološke materijale svjetskih renomiranih proizvođača te maksimalno održavamo konkurentske cijene – istaknuo je vlasnik Robert Slavić koji je nastavio poslovnu tradiciju svoga oca.

MAT 2570

Naime, tvrtka Viromont nasljednik je tvrtke Viroplast po čijem ih imenu mnogi pamte, kao i po uspješnim projektima i referencama na našem području, ali i cijele Hrvatske. – U našem gradu Virovitici možemo se pohvaliti vrlo lijepim referencama poput Gradske knjižnice i čitaonice, Opće bolnice Virovitica, Osnovne škole Vladimir Nazor, Dječjeg vrtića Cvrčak, kao i same Gradske uprave te studija Radio Virovitice – rekao je R. Slavić.

FBS 5038

Od godine osnutka i začetka obrtničke radnje (1975.), tvrtka je osim imena, promijenila i proširila i svoje usluge kako bi se prilagodili novim zahtjevima i izazovima tržišta, no zadržali su kvalitetu i konkurentsku cijenu.

MAT 2568

– Vesele nas aktivnosti grada Virovitice u posljednjih nekoliko mjeseci u kojima su najavljeni veliki projekti izgradnje raznih centara u kojima možemo samo potvrditi našu pouzdanost i kvalitetu uz konkurentske cijene – zaključio je R. Slavić. (promo)

FBS 5032

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content