“VIROVITICA 2019.” U Virovitici i Gradini igra se 13. međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete

Trinaesti put Virovitica će biti centar muškog rukometa u mlađe kadetskoj konkurenciji ovog dijela Europe. Rukometni klub Viro Virovitica domaćin je turnira za mlađe kadete.

Na turniru sudjeluje 12 momčadi: Pler iz Budimpešte i MOL Pick Szeged iz Mađarske, Celje Pivovarna Laško i Gorenje Velenje iz Slovenije, Borac Banja Luka iz Bosne i Hercegovine, Partizan Beograd iz Srbije, Ferlach iz Austrije te hrvatske momčadi: Prvo plinarsko društvo Zagreb, Maksimir Pastela, Valpovka, Bjelovar i domaćin Viro Virovitica.

Ljubitelji rukometa će u tri sportske dvorane, Tehničke škole i Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici te Osnovne škole u Gradini u petak, subotu i nedjelju moći vidjeti buduće rukometne zvijezde. Domaćim mlađim kadetima, koje vodi trener Darko Grdić, utakmice na turniru će biti veliko iskustvo za daljnju igračku karijeru.

U petak, 1. veljače rukometaši Viro Virovitice igraju s Prvim Plinarskim društvom Zagreb u 14 i beogradskim Partizanom u 17,15 sati. Obje utakmice igraju se u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content