Županija Somogy i grad Barcs potvrdili sudjelovanje na 24. Viroexpo-u koji će se u Virovitici održati od 15. do 17. ožujka

Na poslovnom susretu u Barcsa, predstavnici Poduzetničkog centra županije Somogy, Ureda u Barcsu, potvrdili su Milanu Vanđuri direktoru HGK – Županijske komore Virovitica, već tradicionalni nastup i predstavljanje gospodarstva županije Somogy i grada Barcsa, na bazi reciprociteta, na 24. Viroexpo-u, u Virovitici, 15. do 17. ožujka 2019. godine. Inače, Mađarska sudjeluje na Viroexpo-u od 2001. godine.

Hrvatska gospodarska komora– Županijska komora Virovitica ima potpisan Sporazum o suradnji i izuzetno dinamičnu suradnju s Trgovačko-industrijskom komorom županije Somogy iz Kaposvara i Poduzetničkim centrom županije Somogy temeljem kojih se potiče promocija gospodarstva, a u cilju jačanja međusobne gospodarske suradnje susjednih županija Somogy i Baranja, te Hrvatske i Mađarske.

Temeljem izuzetno dobre susjedske suradnje gradova Virovitica – Barcs, te Virovitičko-podravske županije i županije Somogy, na bazi reciprociteta, u kontinuitetu se predstavljaju, gospodarstvo Virovitičko-podravske županije na sajmovima u Barcsu i Kaposvaru, a gospodarstvo iz županije Somogy i grada Barcsa, na sajmu Viroexpo u Virovitici. (HGK ŽK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content