Dobrovoljno vatrogasno društvo Noskovci održalo redovnu godišnju skupštinu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Noskovci jučer (nedjelja) je održalo redovnu godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj su, uz 25 članova DVD-a Noskovci, nazočili i načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević te predstavnici drugih vatrogasnih društava i udruga s područja općine Čađavica.

Nakon što je izabrano Radno predsjedništvo kojim je predsjedavao Silvio Vida, podneseno je izvješće o radu i financijsko izvješće za 2018. godinu, kao i plan rada i financijski plan za ovu godinu, a podnio ga je predsjednik DVD-a Noskovci Silvio Vida, prema čijim riječima društvo trenutno broji 40 članova.

Izrezaknnbb

Tijekom prošle godine, između ostalog, obavljeno je 10 liječničkih pregleda vatrogasaca te su odrađena dežurstva za vrijeme žetvenih radova, dok na svu sreću nije zabilježen niti jedan požar.

DVD Noskovci nastavit će sa svojim redovitim aktivnostima poput stručnog osposobljavanja vatrogasaca i nabave potrebne opreme.

Izrezakmkjii

Nakon što su podnesena i izvješća Nadzornog odbora i Verifikacijske komisije, sva su jednoglasno usvojena.

Čestitke na radu u protekloj godini uz velike pohvale i želje da se nastavi uspješan rad i u narednom razdoblju, članovima DVD-a Noskovci uputili su predstavnici ostalih vatrogasnih društava s područja općine Čađavica.

Izrezaknnmkkk

U ime Općine Čađavica nazočne je pozdravio općinski načelnik Rončević te uz pohvale dosadašnjem radu, istaknuo nadu u još bolju suradnju tijekom narednog razdoblja gdje će Općina i dalje financijski podržati, ne samo rad DVD-a Noskovci, već i svih ostalih DVD-a s područja općine Čađavica. Tom prigodom, načelnik Rončević je iskoristio priliku i uručio po dva kompleta opreme za gašenje požara dobrovoljnim vatrogasnim društvima Starin, Vraneševci, Noskovci i Zvonimirovac. Skupština je završila prigodnim domjenkom.

(www.icv.hr, adf, Općina Čađavica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content