FOTO Maksimir Pastela pobjednik 13. međunarodnog rukometnog turnira za mlađe kadete, Viro Virovitica posljednja

U nedjelju su se igrale utakmice za plasman na 13. međunarodnom rukometnom turniru za mlađe kadete. Turnir je osvojila momčad Maksimir Pastela iz Zagreba, koja je bila uvjerljivo najbolja. U finalu su mladi Zagrepčani pobijedili Gorenje Velenje 27:18 (10:5).

Najbolji strijelac turnira je Daniel Wuzella iz austrijskog Ferlacha s 48 zgoditaka. Najbolji vratar turnira je Frano Kuna iz Valpovke, dok je najbolji igrač turnira Niko Maraković iz pobjedničke momčadi Maksimir Pastele. Inače momčad Maksimir Pastele je i aktualni državni prvak u 2004. godištu.

MG 5849

U susretu za jedanaesto mjesto mlađi kadeti Viro Virovitice su izgubili od Borca iz Banja Luke 9:16.

Viro Virovitica: Grbac, Moslavac, Mijatović 1 (1), Sebastijan Šiptarić, Jakuš 2, Habijanac, Pauković 2, Rončević, Gladović, Ivačić, Arsić 3, Marjanović, Špondreht i Mežnarić 1.

Mlađi kadeti Viro Virovitice su pokazali da se od njih dugotrajnim radom i treniranjem može stvoriti solidna ekipa, samo za to treba imati puno strpljenja.

Konačni poredak:

1. Maksimir Pastela
2. Gorenje Velenje
3. PPD Zagreb
4. Valpovka
5. Ferlach
6. MOL Pick Szeged
7. Bjelovar
8. Pler Budimpešta
9. Celje Pivovarna Laško
10. Partizan
11. Borac Bana Luka
12. Viro Virovitica

Nagrade i medalje najboljim momčadima i pojedincima su podijelili predsjednik Rukometnog saveza Virovitičko podravske županije Antun Blažević i predsjednik Viro Virovitice Igor Tomljanović.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”505305″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content