FOTO Virovitica i Pitomača remizirale s protivnicima, u strijelce se upisali Crvenka i Škaro

Po prohladnom, ali sunčanom vremenu stotinjak promrzlih nogometnih fanatika na sportskom centru Vegeška vidjelo je zanimljivu nogometnu utakmicu između Virovitice, člana 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, u kojoj se postepeno razmišlja i o plasmanu u viši rang natjecanja i Bjelovara, dugogodišnjeg člana treće lige.

Na početku gosti koriste laganu terensku inicijativu i efektnim zgoditkom dolaze do prednosti. U nastavku domaća momčad zgoditkom Krešimira Crvenke poravnava rezultat. Virovitičani su imali više prilika za zgoditak, ali je do kraja ostalo 1:1. Ovim su Virovitičani pokazali da se mogu uspješno nositi i s trećeligašima. Nogometaši Virovitice u utorak, 26. veljače gostuju kod Dugog Sela, člana treće lige Zapad.

IMG 6311 Custom

Momčad Pitomače na svom terenu je ugostila Bednju iz Beletinca, s kojom su igrali ljetos u pretkolu završnice kupa. Prvi dio je završio bez zgoditaka. U nastavku Pitomačani su poveli preko svog najboljeg strijelca Filipa Škare. Dvije minute prije kraja utakmice gosti su uspjeli poravnati rezultat na 1:1. Taj skor se očuvao do kraja utakmice.

U subotu, 2. ožujka Pitomača gostuje kod županijskog drugoligaša Bratstva na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”509128″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content