Gornjemiholjački hrvatski dragovoljci održali svoju prvu godišnju skupštinu

Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, Temeljni ogranak Gornji Miholjac, u nedjelju je održala svoju prvu redovnu godišnju izvještajnu skupštinu u Hrvatskom domu.

Skupština je započela intoniranjem hrvatske himne i odavanjem počasti poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima minutom tišine, nakon čega je predsjednik Temeljnog ogranka udruge Franjo Demeter pozdravio sve nazočne, te podnio izvješće o radu i financijsko izvješće za protekli period, kao i plan rada i financijski plan za tekuću godinu. Sva su izvješća jednoglasno usvojena.

52877825 270119413885986 5721031983144894464 n
Foto: ŽK

Nakon obraćanja gostiju, predsjednika i predstavnika udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja grada Slatine, predsjednik Demeter se svima zahvalio na dolasku i riječima podrške radu udruge, te istaknuo da svi zajedno trebaju raditi na promicanju istine o Domovinskom ratu i zaštiti braniteljske populacije i njihovih obitelji.

Na kraju skupštine nazočnima se obratio predsjednik Gradskog odbora UHDDR grada Slatine Željko Kolinger, te napomenuo kako će Gradski odbor i ubuduće podupirati rad svih svojih temeljnih ogranaka s ciljem osvježavanja i jačanja istih uključivanjem mladih članova koji će, uz branitelje, raditi na promicanju vrednota Domovinskog rata, rješavanju socijalnih, pravnih i zdravstvenih problema članova udruge, kao i da će u suradnji s ostalim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata sudjelovati na obilježavanju značajnih obljetnica i datuma, sportskim, humanitarnim i kulturno-zabavnim aktivnostima. (www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content