IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA NK REZOVAC Naglasak na rad s mlađim dobnim uzrastima

U Mjesnom domu virovitičkog prigradskog naselja Rezovac održana je redovna izvještajna skupština županijskog prvoligaša Rezovca. Izvješće o radu, izvješća o prvoj momčadi i financijsko izvješće podnio je Zdravko Lefler.

Antonio Ilijašević je podnio izvješće Nadzornog odbora. O radu s mlađim uzrasnim kategorijama izvješće je podnio Ante Radić. Zdravko Lefler je podnio i plan rada te financijski plan za 2019. godinu. U Rezovcu je stavljen veliki naglasak na rad s mlađim kategorijama u čemu je Ante Radić postigao izuzetnu suradnju s roditeljima svih uzrasnih kategorija. Uz njega, s mlađim uzrastima rade Rajko i Filip Rajković.

IMG 5648 Custom.

U planu za ovu godinu je uređenje ograde oko nogometnog terena i organizacija nekoliko tradicionalnih turnira.

Na skupštini su bili brojni gosti: zamjenik gradonačelnika Virovitice Damir Marenić, tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac, tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović, predstavnici nogometnih klubova Virovitica, Sokol iz Milanovca, Sveti Đurađ i Podgorje te udruge umirovljenika iz Rezovca. Svi su oni posebice pohvalili rad s mlađim uzrastima.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”507823″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content